add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Tetsuya Matsumoto Toshin PostPandemic Office
Toshin PostPandemic Office is Golden Design Award winner in 2020 - 2021 Interior Space and Exhibition Design Award Category.
Toshin PostPandemic Office

For its first created office since the outbreak of the Covid-19 pandemic, the challenge Matsuo Gakuin was facing is to find a solution for protecting its office users while keeping the aesthetic values the company has always cherished. A thunder shaped table runs along the office dividing the space into staff and guest areas. Glass panels were sandwiched between the board and its duplicate hanging from the ceiling. The glass panels run alternatively through two parallel lines separated by 20cm space. This disposition forms a protective shield while allowing air and documents circulation.

Toshin PostPandemic Office
Tetsuya Matsumoto Toshin PostPandemic
Tetsuya Matsumoto Office
Tetsuya Matsumoto design
Tetsuya Matsumoto design
Matsuo Gakuin

Matsuo Gakuin is a franchisee of the larger Toshin Satellite preparatory schools. These preparatory schools are used by high school’s final year students to prepare for their national university entrance exam. The lessons are standardized for all schools in japan and are prerecorded. Matsuo Gakuin offers accesses to these lessons through its computer equipped classrooms.