add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Masahiko Sato A2-house Residence
A2-house Residence is Silver Design Award winner in 2014 - 2015 Architecture, Building and Structure Design Award Category.
A2-house Residence

To satisfy the needs of owner [A house that family can live in safely], this design’s main concept is protecting family from various neighboring environment of the site. To protect the privacy and mitigate traffic noise, I set no opening on outer wall of north side faced to the road. In addition, I pushed out a white wall diagonally on a road to emphasize the beautiful wooden wall and leave people a deep impression.

A2-house Residence
Masahiko Sato A2-house
Masahiko Sato Residence
Masahiko Sato design
Masahiko Sato design
Architect Show Co., Ltd.

In daily life, people put themselves in a space somewhere. Home, school, work, public institution, commercial facility... In every space, what do people see, experience and feel? We base on people, harmonize every element, like function, things, environment to create a space and the style, and that is our job. We'd love to keep creating the space that makes your life joyful and pleasant, the space becomes more attractive and valuable by people who are enjoying it.