add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Masahiko Sato I-house Residence
I-house Residence is Bronze Design Award winner in 2014 - 2015 Architecture, Building and Structure Design Award Category.
I-house Residence

The building site is a long, narrow piece of land between a coastline road and a cliff. The key design concept, besides assuring a sufficient living space, was to harmonize with the surrounding natural environment. The land sits two meters below the roadside, and the natural slope of the land was daringly used without trying to restructure it.

I-house Residence
Masahiko Sato I-house
Masahiko Sato Residence
Masahiko Sato design
Masahiko Sato design
Architect Show Co., Ltd.

In daily life, people put themselves in a space somewhere. Home, school, work, public institution, commercial facility... In every space, what do people see, experience and feel? We base on people, harmonize every element, like function, things, environment to create a space and the style, and that is our job. We'd love to keep creating the space that makes your life joyful and pleasant, the space becomes more attractive and valuable by people who are enjoying it.