add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Shigui Liu Baoan - Guancheng Family Fit Bar Social and Leisure
Baoan - Guancheng Family Fit Bar Social and Leisure is Golden Design Award winner in 2019 - 2020 Interior Space and Exhibition Design Award Category.
Baoan - Guancheng Family Fit Bar Social and Leisure

The parallel "horizontal line" and "vertical line", no matter how they change, can not be intersecting. Only when they cross each other can they be intersecting, and the intersection forms a "lattice". And the lattice is a communication platform, which is the source of our whisky bar's design concept. In terms of energy saving and environmental protection, we used LED energy-saving lamps throughout entire bar. From the layout, in order to maintain the air quality inside the bar, we build windows from north to south, this can make sure the natural air come through.

Baoan - Guancheng Family Fit Bar Social and Leisure
Shigui Liu Baoan - Guancheng Family Fit Bar
Shigui Liu Social and Leisure
Shigui Liu design
Shigui Liu design
LSG Design Office

(External environment. Internal space. Touchable details) These three dimensions work together to shape the space environment. LSG: “The quality of material space is related to the sensory experience, and it is more about the construction of spiritual space.” Space is the medium through which emotions are transmitted. The inherent logical relationship of the space environment can bring people influence and resonance at the spiritual level. So the design itself is more focused on the post-value generated by the shaping of the space environment.