add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Aedas Shanghai Landmark Center Office / Retail
Shanghai Landmark Center Office / Retail is Silver Design Award winner in 2017 - 2018 Architecture, Building and Structure Design Award Category.
Shanghai Landmark Center Office / Retail

In response to the neighbourhood and domestic buildings on the east and north, this commercial development retreats from south to north with the retail components, embracing an open central plaza for outdoor activities. The buildings are placed along the site edges to reserve open spaces at the corners. The massing and orientation of the complex facilitate daylight penetration and ventilation to the adjoining residences. The central plaza connects the exterior with the retail components above and below the ground, also extends the circulation from the adjacent communities to the complex.

Shanghai Landmark Center Office / Retail
Aedas Shanghai Landmark Center
Aedas Office / Retail
Aedas design
Aedas design