add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Chin-Feng Wu Breathing Light Fence Public service center
Breathing Light Fence Public service center is Silver Design Award winner in 2016 - 2017 Interior Space and Exhibition Design Award Category.
Breathing Light Fence Public service center

The design is inspired by oriental yard and uses new materials. With the parallel media of the glass structure, the design focuses on the transparency, light, and strength of the profile. The wooden fence follows sun rays. Iron parts showcase structure and craft. Hanging metal lamps and installation artworks attract visitors. In the washroom, embossed leather reflects shiny metal colors. The stone sink incorporates with mirror design. The whole project makes use of low-profile materials to present oriental contents and sculpt grand luxury to set the trend for innovative aesthetics.

Breathing Light Fence Public service center
Chin-Feng Wu Breathing Light Fence
Chin-Feng Wu Public service center
Chin-Feng Wu design
Chin-Feng Wu design
Cai-In Interior Design Co., Ltd.

At Cai-In Interior Design, we perceive design as portraying an attitude and the embodiment of living aesthetics. Thus, we strive to infuse the elements of beauty into life by creating the appropriate spatial ambiance, extending the traffic flow and by presenting style and quality, so that occupants may appreciate the design through all five senses. By upholding such a management philosophy, the design team constantly seeks innovation and change by applying our consistent, meticulous attitude towards service. We aspire to merge spatial quality with life, where our years of vision and cultivation are transformed into vivacious design energy to continue introducing new thinking and innovation to the industry.