add_circle
playlist_add_check
photo_camera
contact_support
favorite
euro_symbol
shopping_cart
Chris Kwong Chan's Residence Residential Apartment
Chan's Residence Residential Apartment is Silver Design Award winner in 2012 - 2013 Interior Space and Exhibition Design Award Category.
Chan's Residence Residential Apartment

Each space is delineated by sliding doors or partition walls which can open or close depending on the client’s needs. In the children’s area for example, the children’s sleeping quarters are created by sliding partition walls which by day opens into the playroom to become one large activity space. The children area then opens further into the couple’s study allowing the couple to work at their desk whilst keeping an eye on the children. This concept is also repeated in the living/balcony area as alluded to above.

Chan's Residence Residential Apartment
Chris Kwong Chan's Residence
Chris Kwong Residential Apartment
Chris Kwong design
Chris Kwong design