Reactivate Office Space by Wei Cun Ke

Home > Winners > #84744


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Reactivate

PRIMARY FUNCTION:
Office Space

INSPIRATION:
This is a 40-year-old house, which is intended to transform into a brand-new office.The owner especially want to retain the original essence of the building, thereupon does not do superfluous adornment, merely make use of materials and well spatial configuration, expect to re-molding the features and the durative of the historical house.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
In addition of preserving the building original essence wins the customer's favor; adopt the environmental protective non-toxic, easy of maintaining and cleaning materials, also let them feel heart-warming; They become aware of that the office can be not so conventional, further can have its own stylistic quality. From inside to appearance, utterly can't believe it's a 40-year-old out-of-date building.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
After decided to preserve the original style of the interspace, and then whitewash the exterior appearance and interior area of the building.Beneath the pure white status, endow much more manipulate imagination to the field.Cast aside too many complicated lines and tints, keep hold of the original red bricks, stone walls and wood works, returning to the essence of space and natural appearance.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in July 2017 and finished in November 2017 in Taiwan.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
The whole space takes "environmental protection" and "durability" as the basis for the selection of materials. Pave the porch floor with recycled ore material, which has waterproof, scratch-resistant and low shrinkage rate features.The Wallpaper of the reception area is outputted with environmental protection ink, and the metope of each area is also selected the dislodge formaldehyde coating to create a safe and non-toxic office space for the customer.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
How to integrate the old construction with new design is a primary challenge of this project.The compartments in the former space are disorganized. Some metope segment is 2.4 meters, some are 2.5 meters and 2.7 meters, and therefore we have to set up a benchmark. Not only obtain tidy vision, but also be more convenient for the pipeline configuration.

TAGS:
simplifying complexity, delicate techniques, humanistic aesthetics, the needs of the times, visual aesthetics

RESEARCH ABSTRACT:
Another major point is how to make the 118.8 square meters space more effective utilized.Thus we dismantled the original compartments of the building, adopt transparent glass and mirror plane, as well as various shades ore corridors, to mark out the environmental properties, while achieving the utility of visual enlargement and spatial extension.

CHALLENGE:
In order to make the space of 118.8 square meters more effective, demolished the compartment of the building, supplemented with transparent material and plane layout, so as to maximize the field. "Environmental protection" is one of the major appeal, whether floor or the metope, all adopt environmentally friendly and non-toxic safety materials, which echoes the original intention of the design, and at the same time renders the customer a reassured place.

ADDED DATE:
2019-03-27 01:56:47

TEAM MEMBERS (2) :
Executive Director: Chia Tzu Hsu and Project Manager: Tsai-Chen Huang

IMAGE CREDITS:
#1:Photographer,FU MING LIN,KAYING PHOTO STUDIO,2018
#2:Photographer,FU MING LIN,KAYING PHOTO STUDIO,2018
#3:Photographer,FU MING LIN,KAYING PHOTO STUDIO,2018
#4:Photographer,FU MING LIN,KAYING PHOTO STUDIO,2018
#5:Photographer,FU MING LIN,KAYING PHOTO STUDIO,2018

PATENTS/COPYRIGHTS:
Copyrights belong to KuanJu International co., LTD.,2017.

Visit the following page to learn more: https://reurl.cc/LlgWL
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Wei Cun Ke

PROFILE:
Founded in 2015, KUAN JU INTERIOR DESIGN is a professional design company composed of design, fabrication and furnishings. The design experience in residential, commercial space, offices and private clubs. Our craftsmanship had won many domestic and International Design Awards.

NOMINATION DETAILS

Reactivate Office Space by Wei Cun Ke is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Wei Cun Ke when results are announced.
AWARD DETAILS

Reactivate Office Space by Wei Cun Ke is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2018 - 2019.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Wei Cun Ke .

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Wei Cun Ke .
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Wei Cun Ke's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Reactivate Office Space? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Wei Cun Ke, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |