Return To Mountains Residential House by Chu-Hsin Tsai

Home > Winners > #82854


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Return To Mountains

PRIMARY FUNCTION:
Residential House

INSPIRATION:
Walls and ceilings are made of rustic cement paint and clear water molds, which echo the natural mountain view from the window and provide easy cleaning and maintenance-free convenience. This design makes this work a novelty for decades. No compartments greatly reduces the use of air-conditioning, providing an environmentally-friendly and versatile integrated space. The floor adjacent to the window is raised for a modern tatami purpose for sleeping, reading and higher angle for scenery.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
A couple of professional lawyers purchased an apartment for holiday next to the mountain golf course. Hope to stay away from work and dust during the holidays, main activity here is reading and just relax. Most of the space is used by the couples. It must mainly be considered for two people to use, but it is also necessary to consider taking meals and sleeping when children or friends occasionally come. The design is better for environmental protection for the leisure life in the mountains.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
This project started in June 2018 in Dan-Sui and finished in January 2019.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
A large number of bookcases around the room provide enough space for the books collected by the owner. One of the bookcases acts as a revolving door and is also separated from the public and private areas. After turning it, the reading space is defined more clearly, plus public The Sink in the space is separated from the toilet after the original compartment is removed, and the suspended washbasin and mirror provide spatial diversity and penetration. The surrounding walls and ceilings are made of rustic cement paint and clear water molds, which echo the natural mountain view from the window and provide easy cleaning and maintenance-free convenience. This design makes this work a novelty for decades. The surrounding walls and ceilings are made of rustic cement paint and clear water molds, which echo the natural mountain view from the window and provide easy cleaning and maintenance-free convenience. This design makes this work a novelty for decades.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
1080sqft

TAGS:
Leisure Life, Open, Mountain, environmentally-friendly,

RESEARCH ABSTRACT:
-

CHALLENGE:
The difficulty in this project is that small spaces must be mainly used by two people but sometimes many people with all necessary functions including tons of collected books by owner.

ADDED DATE:
2019-03-06 05:00:39

TEAM MEMBERS (3) :
ChuHsin Tsai / Directer, Tonny Chen / Project Manager and Myron Mei / Designer

IMAGE CREDITS:
Image 1 / Photographer / ChuHsin Tsai
Image 2 / Photographer / ChuHsin Tsai
Image 3 / Photographer / ChuHsin Tsai
Image 4 / Photographer / ChuHsin Tsai
Image 5 / Photographer / ChuHsin Tsai

PATENTS/COPYRIGHTS:
Copyrights belong to C&K International Architectural & Interior Co. Ltd., 2019

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
-

PROFILE:
-

NOMINATION DETAILS

Return to Mountains Residential House by Chu-Hsin Tsai is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Chu-Hsin Tsai when results are announced.
AWARD DETAILS

Return to Mountains Residential House by Chu-Hsin Tsai is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2018 - 2019.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Chu-Hsin Tsai.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Chu-Hsin Tsai.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Chu-Hsin Tsai's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Return to Mountains Residential House? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Chu-Hsin Tsai, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |