Deloitte Taiwan Office Building by Kathy Chien

Home > Winners > #77792


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Deloitte Taiwan

PRIMARY FUNCTION:
Office Building

INSPIRATION:
It is a brand of transnational accounting firms. The business entrepreneur moved the office to the new target building, we hope to get rid of the formal boring office atmosphere and give a brand new working and visual experience. Starting from the concept of "Work Happy, Work Anywhere", there are many interesting designs in the plane configuration. Various surprising circumstances everywhere.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The metaphor of the brand "Green Dot" is implicitly embedded in the space. Also symbolize the meaning of "harmony and cohesion". In the reception hall, we use the cylindrical design to echo the corporate image. On the main visual wall, the lines outlined by moss not only last the image of "Green House", but also has the effect of absorbing moisture and regulate air. In the staff dining area, the wood design, with industrial lightings and simplified stripe furniture collocation.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
With the glass wall, we exploit natural light efficiently and integrate the concept of "Green House" in the interior space, so that the dull office atmosphere can be soothed. Also changed the previous office layout, adding playfulness to the space through rounded-shape tables and chairs in a staggered way, and interspersed recreational area, let the employees can take a break at any time.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
Whole processes started in 7/2017, including 8 months in designing and the rest of time to construct the space. The building located in Taipei City.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
In order to conform to "Green House" enterprise philosophy, natural materials are chosen as the design starting point. Create the natural tone of the field through stone, wood, planting wall and other materials. The rock wall in the corridor seems has a dialogue with the gray-scale textured tiles on the floor, the natural atmosphere emerges in the space. Deep and shallow color scales give rise to contrastive interest, simple but not monotonous material configuration, so that the mood of work is more relaxed.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
This project is a large commercial office building with 8 floors and nearly 23100 square meters. The application of electrified glass can reduce building being heated by 25%, lower the utilization rate of air conditioning by 20%, and achieve the effect of energy saving and carbon reduction.

TAGS:
High-Floors Building, Green House, Plant, Wood, Glass Wall

RESEARCH ABSTRACT:
The small green dot at the end of brand logo "Deloitte."; means "Green House". And to elongate the idea to corporate purposes - committed to provide sustainable operation for institutions, help them continue to run and thrive; therefore, stipulated that all regional affiliations must have an image of "Green House". In response to the needs of business philosophy, we intently adhere to the core concept of "Green House" as development, through the presentation of images into the space, using the configuration of shape, material and tone, to forge a green, vibrant and genuinely fun office space.

CHALLENGE:
As it is located in a high-floors building, must pass a fire safety evacuation performance test to obtain the license. Originally, the building is the configuration of one floor, four households. The owner hoped to dismantle the compartments to open up the entire floor space. Many designers said, "Due to the innate environment and complicated bidding process, the "wall" is impossible to be dismantled. " But we still try our best to search the laws and regulations, to deliberate any feasible ways, and eventually successfully dismantled the partition, also allow the space to get more vision and light.

ADDED DATE:
2019-02-21 06:48:15

TEAM MEMBERS (1) :
Design independently

IMAGE CREDITS:
All photo credits belong to INKDESIGN Space, 2018.

PATENTS/COPYRIGHTS:
Copyrights belong to Kathy Chien, 2018

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
INKDESIGN Space

PROFILE:
Chien Zhaozhi Interior Decoration Design Co., Ltd. tries to explore the "human" and "space" fusion and dialogue. "Space" is device organizations consist of a variety of static and dynamic behavior. “Design” is for a variety of static and dynamic behavior, tailor-made planning and configuration, and thus enables to achieve reasonable arrangements and used. In this process contains Partitioning, Flow, and Layout budgets, those belong to the functional part. In the design we must to exhibit vitality, to be more precisely, let it filled with its essence of the soul.

NOMINATION DETAILS

Deloitte Taiwan Office Building by Kathy Chien is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· The profile and other works by Kathy Chien is also kept secret. This information will also be available later.
AWARD DETAILS

Deloitte Taiwan Office Building by Kathy Chien is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2018 - 2019.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Kathy Chien.

· Click here to view the profile and other works by Kathy Chien.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Kathy Chien's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Deloitte Taiwan Office Building? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Kathy Chien, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |