Residence of Hung Residential House by Benson Wu

Home > Winners > #71240


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Residence of Hung

PRIMARY FUNCTION:
Residential House

INSPIRATION:
The residence is the internal looks of the urban space. The highly-dense urban development of Taiwan has sparked the diverse imagination for a residence. It is one of the issues how to upgrade the living space efficiency. The house owners of this project are a young couple. They hope to create a leisurely holiday feeling in the living space. We build the broad public field, open kitchen, user-friendly flow arrangement, and high functions, and at the same time keep the privacy of staying alone.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The space featuring the industrial style is tuned by the red brick house with a sense of laziness. Through the extension of the TV wall accompanied by the shoe cabinet of the barn style, the vintage industrial style is shown, partially dotted with the hippie country colors and integrated with the mild atmosphere of a home. The partition walls are dismantled to arrange the open public area. The floor of the wood pattern connects the living room and the study room.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
The hospitable owners hope to receive their friends and relatives well. To meet this need, we first make the glass partition of the multi-functional study room. After the door sheets shown, the public space can be expanded to the double size. The broad public space can accommodate up to more than 15 people without the feeling of crowdedness. The open design of the kitchen and dining space makes the user interact and talk with the people in the public field and creates a user-friendly and warm home space.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
-

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
The original interior layout arranges the fields of small space, causing many blind spots. It is not broad enough to manifest the trait of interior lighting. Therefore, one of the original four rooms is dismantled and becomes the multi-functional room after the glass sliding door is set up. After the door sheets are all open, the room is connected to the living room to become a broad public field to accommodate more than 15 family and friends. When the door sheets are closed, it is time for the couple to stay with each other or deal with personal affairs. As for the usage of colors, the ceiling is presented in the simple white color. The wood pattern and concrete floor are paved for the fields of the two sides. The large-area style wall represents the field characteristics. For example, the living room is the red-brick wall. The walls of the multi-functional study room are painted green. The light blue door sheets are used for the storage room in the back of the dining room. The kitchen island made of the blue brick surface encircles the kitchen and dining area, creating the lively and splendid characteristic of the industrial style. At the same time, the embellishment of the succulent plants is also a major feature. They are exhibited at the corners of the house to create the harmonious relationship between man and nature.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
-

TAGS:
Interior, Design, Residence, modern country style, loft

RESEARCH ABSTRACT:
The overall design adopts the open layout. By dismantling one room and using the glass partition for the multi-functional room in the back of the living room, we expand the public field to the double size. The two-floor materials, wood pattern and concrete, separate the shown. The material changes of the walls create the major visual effects of the fields and become the eye-catching field definition.

CHALLENGE:
In construction, we encounter the irregular cross sections of the old bricks and need to make comparisons and arrangements repeatedly, which takes techniques of the workers with the sufficient related experience. As for the design of the shelf in the multi-functional room, the original iron pieces have penetrated the wooden works, so the ladder structure should be added. The middle shelf should be combined with the C-type steel of baking finish. two-floor, the support of the wall should be reinforced.

ADDED DATE:
2018-09-27 04:01:15

TEAM MEMBERS (1) :


IMAGE CREDITS:
Benson Wu, 2018.

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
CHI DESIGN

PROFILE:
During the ten years since CHI DESIGN was established, we have followed the original intention of our brand, “Interior design is not only to plan the space but also to think for every family member living in it.” Our design insists on starting from the dwellers’ needs. By listening to their needs and likes carefully, we observe their taste and thinking. Through the connection between point, line, and plane in the decoration and design, we are devoted to exploring the space texture, pay equal attention to the comfort and visual innovation, and create the unique space atmosphere as well as the most correspondent living field exclusively for the dwellers to satisfy every owner’s imagination and belonging to a home and build a dream house especially for them.

NOMINATION DETAILS

Residence of Hung Residential House by Benson Wu is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Benson Wu when results are announced.
AWARD DETAILS

Residence of Hung Residential House by Benson Wu is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2018 - 2019.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Benson Wu.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Benson Wu.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Submit Comment | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Benson Wu's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Residence of Hung Residential House? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Benson Wu, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |