Enjoy the Light Office by Chung-Han Tsai

Home > Winners > #69335


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Enjoy the Light

PRIMARY FUNCTION:
Office

INSPIRATION:
Disney is the kingdom of dreams and magic, where many main characters of films transform into the dolls in hands. The office of this case is a place that reproduces the happiness and dreams of childhood, where all childhood fun related to Disney that one can imagine, from brainstorming, design, manufacturing, to completion, all brew from here.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The case is an office that needs to be integrated with a showroom, design department, employee breakroom, and even a reception area for visitors. Particularly, the case needs to blend in many classic foreign brands of furniture and displays over one hundred years in history from the client to the interior design.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
This new building is a single-floor building with an elevator.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project finished in February 2017 in Taipei City, Taiwan.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
The case is situated in Shizhi District of Taipei City in Taiwan, where the environment is more humid and hence the selection of material becomes particularly important. The overall space adopts PANDOMO, fair-face concrete, cypress log, metal pieces, Italian imported tiles, tiles with wooden patterns, and diatomaceous earth, turning the room into a background consisting of multi-color child-fun products. The color of the entire room is minimized without mixed colors but adds the sophistication of the design through single material and layer, which effectively collects cohesion from the employees.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
Indoor area of approximately 662 square feets.

TAGS:
Interior Design, Office

RESEARCH ABSTRACT:
The relation of composition between the breeze and sunlight in the mountain forests constantly polish and simplify to reflect the internal image and explicit image of the office, which thereby creates an overall rich meaning and multiple images in synch with the nature. The office area preserves the original ceiling height of the building with emphasis on the design of lighting and ventilation. The purpose is to provide an image of wind surge while maintaining the more comprehensive natural vision. The carefully connection of mutual open relation without too much cumbersome or deliberate arrangement of subtle image in contrary defines the attitude of openness through more natural materials and absorption of enormous lighting. The layout position leads to open lines without closure but the massive blanks is invigorated to maintain a proper stretch and conversation for the body, mind and soil in the area and during work.

CHALLENGE:
The office design appeals in light industrial style with the neatness of modern simplicity while creating an atmosphere of oriental Zen at the reception area for visitors. The design adopts PANDOMO, fair-face concrete and cypress log as well as other materials containing more natural and primitive elements as the introductory factor of light industrial style. The reception area also applies the ratio and relation of these three materials, plus the elevated texture of hand-painted diatomaceous earth sculpture, as the main wall design to outline the seclusion and quite atmosphere of the entire room.

ADDED DATE:
2018-06-28 07:26:25

TEAM MEMBERS (1) :
CHUNG-HAN TSAI

IMAGE CREDITS:
Image #No1 Photographer Yabepark JMS, 2017.
Image #No2 Photographer Yabepark JMS, 2017.
Image #No3 Photographer Yabepark JMS, 2017.
Image #No4 Photographer Yabepark JMS, 2017.
Image #No5 Photographer Yabepark JMS, 2017.

PATENTS/COPYRIGHTS:
Copyrights belong to Yabepark, 2018.

Visit the following page to learn more: http://www.yabepark.com/
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Yabepark

PROFILE:
The use of materials and elements in interior design is possibly simplified to integrate with the city view outdoor, which produces an abundance of living dimensions through the external environmental characteristics and internal lines and dimensions constituting a harmonious reconciliation. Meanwhile the layout or elevation established at the site is integrated into functional structure, in order to acquire the most abundant lighting for the living space and open up another channel for the interaction between indoor and the environment.

NOMINATION DETAILS

Enjoy The Light Office by Chung-Han Tsai is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Chung-Han Tsai when results are announced.
AWARD DETAILS

Enjoy The Light Office by Chung-Han Tsai is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2018 - 2019.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Chung-Han Tsai.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Chung-Han Tsai.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Chung-Han Tsai's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Enjoy The Light Office? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Chung-Han Tsai, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |