Longquan Forest Restaurant Restaurant by Hongyu Chen

Home > Winners > #69136


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Longquan Forest Restaurant

PRIMARY FUNCTION:
Restaurant

INSPIRATION:
Facing the noise and the pressure of the city, people yearn to return to nature and seek spiritual sustenance in nature. Simply relying on the color and smell of food can not meet the needs of people. They tend to prefer a better dining environment, Baigongyan Forest Restaurant came into being.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The project is a dining space design with functions of dining, coffee and afternoon tea. The area of the project is about 800 square meters. From the outside of the building, especially at night, the interior of the compartment radiates through small holes to illuminate the jungle. Each dining room is a separate compartment without a shared partition, and the original trees are kept between the rooms.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
There is no need for other decoration in the interior, and the trees themselves are landscape decoration. This design allows customers to enjoy both the delicious food and the four seasons of the trees, without losing the privacy of the dining environment.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in April 2015 in Chengdu and finished in October 2015 in Chengdu.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
Under the premise of not destroying the original trees as far as possible, some of the trees are interspersed in the compartment, and wrapped in glass to form columns. The picture frame is added to form the natural decoration and hanging painting. The inner wall in the hallway area is concave and convex rock, mixed with weeds, true trees and pseudo wood, with the decorated birdhouses and creative lighting configuration.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
In order to keep the whole building closely connected with nature and increase the intimate contact between human beings and nature, the appearance of the compartment is extended to the lake in the form of abstract "lotus flower". In addition, the three sides of the room arch glass windows to form 270-degree sightseeing view, increase the pleasure of dining.

TAGS:
interior, architecture, restaurant, additional project, park, hotel, renovation, dining room

RESEARCH ABSTRACT:
Baigongyan Park is a large natural landscape park in Chengdu, Sichuan Province. It is located at the foot of Longquan Mountain on the right side of Sunshine City overpass of Chengdu-Chongqing Expressway, 13 kilometers from the urban area, enjoying the reputation of "The First Lake Of Chengdu." The project is an additional project for the original Baigongyan Hotel, which can be used to receive the hotel's own guests and tourists.

CHALLENGE:
Before the renovation of project, its landform is the park stacked lakeside. At ordinary times, there are old men who are here for recreation, fishing and rowing. Since the original hotel ballroom is mainly used for banquets and individual guests, there is a lack of private rooms. Therefore, for the consideration of extending the function of the hotel and enhancing its receptivity, Party A hopes to transform the existing stacked lakeside into several dining rooms.

ADDED DATE:
2018-06-25 10:29:15

TEAM MEMBERS (6) :
Chief Designer: Hongyu Chen, Assistant Designer: Min Chen, Assistant Designer: Wenhui Li, Assistant Designer: Wen He, Assistant Designer: Yong Zhang and Assistant Designer: Wei Tao

IMAGE CREDITS:
Image #1: Chief Designer Hongyu Chen, Appearance, 2015.
Image #2: Chief Designer Hongyu Chen, Type B, 2015.
Image #3: Chief Designer Hongyu Chen, Type A, 2015.
Image #4: Chief Designer Hongyu Chen, Outdoor, 2015.
Image #5: Chief Designer Hongyu Chen, Corridor, 2015.

PATENTS/COPYRIGHTS:
Copyrights belong to Hongyu Chen.

Visit the following page to learn more: http://chenhongyusjq@sina.com
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Yi Sen Design Studio

PROFILE:
Yi Sen Design Studio is a comprehensive professional design company integrating interior design, environmental design, soft-fitting design, mainly engaged in commercial space, office space, high-end building model rooms, high-end villas, boutique hotels and other design projects. Through the training and accumulation of diversified design experience, the company has a senior service team, and its projects have won a number of design awards at home and abroad.

NOMINATION DETAILS

Longquan Forest Restaurant Restaurant by Hongyu Chen is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Hongyu Chen when results are announced.
AWARD DETAILS

Longquan Forest Restaurant Restaurant by Hongyu Chen is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2018 - 2019.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Hongyu Chen.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Hongyu Chen.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Hongyu Chen's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Longquan Forest Restaurant Restaurant? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Hongyu Chen, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |