Huahong Office II Interior Space by Bo Lee

Home > Winners > #62847


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Huahong Office II

PRIMARY FUNCTION:
Interior Space

INSPIRATION:
How to move into the indoor landscape perfectly logical and reasonable each functional space, moving scene burglary, to present a new space transforms,creating a reasonable function and line layout.Here, work is no longer pressure, and the communication between people is more pleasurable, friendly and creative. Perhaps, this is more in line with the reality that the pace of work in China is so fast. It is also the most valuable part of the workspace, hugging the sun, and looking forward to it.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The project is located on the 102 floor of the world's highest office building:PingAn international financial center. It has the extreme landscape which makes you trample at 360 degree, so for both the owner and the designer, the consideration is definitely the landscape.It is about how to move the wonderful view into the functional indoor space perfectly, to do a real meaningful combination of space,view and light, and to present a totally new space transforms.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
Here, work is no longer pressure, and the communication between people is more pleasurable, friendly and creative. Perhaps, this is more in line with the reality that the pace of work in China is so fast. It is also the most valuable part of the workspace, hugging the sun, and looking forward to it.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in June 2017 in Shenzhen and finished in September 2017 in Shenzhen, and it is located in 102th floor of the world's highest office building which is PingAn international financial center.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
The designer through a wood veneer full wrapped in bright twists and turns can make the line of sight unlimited extension of the natural landscape corridor, left the meeting to negotiate the area and office area, all the mega beam column effectively into the earth color wood structure, get rid of visual barriers. On the other hand, the designer made oblique treatment of the columns and covered them with mirror material. What's more, some furniture used mirrors and glass materials with high reflectivity to achieve unlimited extension of sight and mood. In the same way, light is also unscrupulously drawn into the depth of the whole space.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
The space is about 1500 square

TAGS:
Office building, 360 degree view, open mind, new space transform, fluent layout lines

RESEARCH ABSTRACT:
The entire reception hall and landscape corridor, designers did not deliberately display an office space, or the inevitable side, but in this space, enjoy the body and light and shadow, proportion and shape, elements and texture. From a new point of view to interpret and shape the spirit of the office space, which is almost the highest in the world.

CHALLENGE:
The designer tries to interpret and shape the spirit of the office space, which is almost the highest in the world, from a new perspective. How to move into the indoor landscape perfectly logical and reasonable each functional space, moving scene burglary, do interactive space and landscape, the true sense of the light, the space level, presents a new space transforms. At the same time, how to effectively avoid visual impairment of mega structure in high rise buildings beam column area brings, create a reasonable function and line layout, is the key part of this project the most important.

ADDED DATE:
2017-12-29 01:58:22

TEAM MEMBERS (2) :
PING XU and JUNMIN HE

IMAGE CREDITS:
Bo Lee, 2017.

Visit the following page to learn more: http://www.libodesign.com
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Cimax

PROFILE:
Shenzhen Cimax Company is an interior design company.The founder and chief designer of Cimax Design.Mr. Bo Lee, was born in Shanghai in 1971, he founded Cimax Design in 2004 and led a very young design team to provide customers with a wide range of design services. Following the basic principles of: “Pay every attention to detail, function first, question routine and find new ways to interpret design”.

NOMINATION DETAILS

Huahong Office Ii Interior Space by Bo Lee is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Bo Lee when results are announced.
AWARD DETAILS

Huahong Office Ii Interior Space by Bo Lee is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2017 - 2018.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Bo Lee.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Bo Lee.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like Bo Lee's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Huahong Office Ii Interior Space? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for Bo Lee, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |