Nike+ Run Club on Huaihai Pop-up Gym by Coordination Asia

Home > Winners > #55431


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Nike+ Run Club on Huaihai

PRIMARY FUNCTION:
Pop-up Gym

INSPIRATION:
With an ethereal, out-of-this-world design, stepping inside the main hub of the NIKE+ RUN CLUB takes you far away from the busy, chaotic streets of the city. A hexagonal shape is created by pod-like running terminals for treadmills. LED strips of light on the floor and ceiling build up momentum as runners prepare for their work out. Dynamic media surfaces are used throughout the kaleidoscopic interior and exterior, wrapping participants in a temple-like setting devoted to the running experience.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
When it comes to grabbing the attention of customers, nothing beats a shareable, livable, one-of-a-kind experience. The need for a strong brand-customer connection has never been more prevalent, and what better way to connect than in-person? COORDINATION ASIA joined forces with Nike to create the NIKE+ RUN CLUB on Huaihai, a pair of stealth hubs operating as a pop-up gym outside of department store Lane Crawford in Shanghai’s Times Square.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
-

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
-

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
-

TAGS:
Gym, Retail, Pop-up, Nike, Run, Shanghai, China

RESEARCH ABSTRACT:
-

CHALLENGE:
-

ADDED DATE:
2017-02-27 08:49:57

TEAM MEMBERS (5) :
Tilman Thürmer, Manuela Mappa, Vega Li, Yu Yin and Jin Jin Wang

IMAGE CREDITS:
COORDINATION ASIA

Visit the following page to learn more: http://bit.ly/2ktpmpe
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
-

PROFILE:
-

NOMINATION DETAILS

Nike+ Run Club On Huaihai Pop-Up Gym by Coordination Asia is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· The profile and other works by Coordination Asia is also kept secret. This information will also be available later.
AWARD DETAILS

Nike+ Run Club On Huaihai Pop-Up Gym by Coordination Asia is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2016 - 2017.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Coordination Asia.

· Click here to view the profile and other works by Coordination Asia.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |