Together Residential House by Ding-Rui Tai

Home > Winners > #54046


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Together

PRIMARY FUNCTION:
Residential House

INSPIRATION:
This project is designed for the family with parents and three children reaching adulthood. The main focus of this project is to show how the space is shared and used by the five family members.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
In the designing process, the word, "together" inspired us a lot. The horizontal plat pattern is just like the lying down "together": "Together means gathering in the same place," Congregation, homogeneity, harmony, and sharing reflect the relationship among the family members. Therefore, in the public area, the living room, restaurant, and kitchen are clustered in the same area imitating the spirit of "trinity," Different patterns are attributed to the same essence.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
After sharing their feelings together, everyone can return to his/her own private area, a personal private space. The youth can enjoy their time alone willfully. Everyone has his/her own secret so keeping ones own privacy is one of the most important matter as living together.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in July 2016 in Taiwan, and finished in December 2017.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
Scrape on the surface of wood material to remove the original color while giving a new mild gray shade so as to render it physical, three-dimensional, and profound. Ceramic plate, Metal, Titanium, Stone material, Wenge wood, Iron, Glass, Paint

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
Total area:182 sqm

TAGS:
DINGRUI, Interior, Taiwan, Residential House, Together, Ding-Rui Tai

RESEARCH ABSTRACT:
Makes the family members able to meet one another, talk to and listen to one another at any time. Their relationship is getting more and more intimate. A house represents its inhabitant's living style. It is not a product manipulated and designed by its designer.

CHALLENGE:
We combined the elements of a variety of materials and had them integrated in the process of construction calculation and hidden in the bedroom behind the living room in a harmonious way to exhibit integrity and consistency on the living room wall. The connectivity and continuity of living room, dining room, kitchen, and corridor achieves the purpose of integration and hidden highlights.

ADDED DATE:
2017-02-20 07:43:06

TEAM MEMBERS (2) :
Ding-Rui Tai and Yun-Hsiang Tsao

IMAGE CREDITS:
Lee Kuo-Min Studio

Visit the following page to learn more: http://www.ding-rui.com
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
DINGRUI Design Studio

PROFILE:
DINGRUI Design Studio C.F.Tai Design Studio was organized in 1997. Renamed as “DINGRUI Design Studio” in 2008. We have our own language formed by the design to promote actions, study in space and life aesthetics, and being persistent in carrying out the design solutions. Our main business is primarily on interior design and display design of residence and the associated club house. We believe that the spirit of spatial planning is to epitomize the attitude towards life, instead of using up every corner of the space. Moderate reservation of the open space is to remain the flexible use of space on one hand, and to have the behavior patterns changed and further adjust mood and attitude on the other hand. We emphasize the principle of material utilization and focus on the coordination of the laws of nature, rather than arbitrary overlapping.

NOMINATION DETAILS

Together Residential House by Ding-Rui Tai is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Ding-Rui Tai when results are announced.
AWARD DETAILS

Together Residential House by Ding-Rui Tai is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2016 - 2017.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Ding-Rui Tai.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Ding-Rui Tai.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |