The Residence where the Children Grow Up Residence by Chia-Hung Weng

Home > Winners > #52853


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
The Residence where the Children Grow Up

PRIMARY FUNCTION:
Residence

INSPIRATION:
For the children growing up in the environment with the heritage of creativity, their principles of design will be developed into preferences with specialty and uniqueness. In the meantime, it is a challenge with greater courage, which makes children think in different way and inspires their creativity.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
To solve the issues of the original dark and gloomy indoor space, the designer had built up the dining room in another place in the residence, while infrequently installed the solid glass wall tiles, which spill the indoor space with daylight. Because of this wall, the public area had become boundary less and translucent. In the meantime, the space full of wind and daylight has become an intriguing contrast to the dark coffee table in the living room.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
The designer describes the story of life by tattooing while preserving every moment of family and giving it to the beloved daughter. On the mail wall, the assembling woods, with tender texture, heedfully record the meticulous cares and affectionate words to the baby girl. This place have not only become the family resort, but also present the valuable memories.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project finished in December 2015 in Taoyuan City, Taiwan.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
On the ground made of close lightly pebbles, the silvery messerschmidia and wooden chairs have brought into existence a comfortable place with the atmosphere of “family,” where the family members appreciate the beauty of sunlight and surrounding scenery. That, the essence of whole materials are of pleasant tenderness, the tone of colors is of clean and clear, and the design skills making the pattern of design plan obsolete, makes people feel the originality and relaxing.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
99 square meters

TAGS:
Residence

RESEARCH ABSTRACT:
It has been a rigorous challenge about honesty, when a number of designers make their decision selecting the options for the philosophy realizing the ideas of design and for the styles of elements.

CHALLENGE:
The most attractive skill of design is applied on the dining room and study room. The powerful 3D lines, seen from the white artificial dining table to the brown wooden veneer wall, consistently transform the dimensions of the uneven façade and recreate the strength of the space. The large window blind, in the study room, brings out the lovely apple-green racks.

ADDED DATE:
2017-01-25 03:49:57

TEAM MEMBERS (1) :
Chia-Hung Weng

IMAGE CREDITS:
Photo by KyleYu

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Private client

PROFILE:
Residence

NOMINATION DETAILS

The Residence Where The Children Grow Up Residence by Chia-Hung Weng is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· The profile and other works by Chia-Hung Weng is also kept secret. This information will also be available later.
AWARD DETAILS

The Residence Where The Children Grow Up Residence by Chia-Hung Weng is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2016 - 2017.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Chia-Hung Weng.

· Click here to view the profile and other works by Chia-Hung Weng.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |