STEALTH POLAR-ROCK LANE Residential House by YU,PIN-CHI TSAI,YAO-MOU

Home > Winners > #47491


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
STEALTH POLAR-ROCK LANE

PRIMARY FUNCTION:
Residential House

INSPIRATION:
Breeze caressed her cheek stones piled gap revealed indistinctly flashing eyes tells the story of space light and shadow changes one after another rhythm and movement light carpet of glistening snow such as sparkling diamonds a space journey is about to begin the eternal memory

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
Simple design imagine from concepts are translated into specific planning and execution light and temperature laccolith and shadows four words of the total spectrum of the polar region between different ground amorous feelings and the possibility of development between sensory visual order and environmental symbiotic inclusive lead the people into hidden inside a dream

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
Functional behavior pattern By living nest type architecture for the idea redefine living pattern changes with the link to separate each space elongated intermediary space over time and through the screen grid and void let air and natural light flow so that each unit can independently supply nutrients and long due to intertwined relationship adjust indoor temperature and humidity part of a energy saving air conditioning to another part of the illusion into space stage performances

PROJECT DURATION AND LOCATION:
started in March 2014 and finished in July 2015

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
Using rock irregularity of collage of a honeycomb structure, with hexagonal as a unit the group constitutes a hole wall make exterior light again times through a gap in the bedrock floating down to the living room space smoked wood dyeing like snow after planting faint table exposed polar ice coldsense

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
198 sqm

TAGS:
honeycomb

RESEARCH ABSTRACT:
Functional behavior pattern By living nest type architecture for the idea redefine living pattern changes with the link to separate each space elongated intermediary space over time and through the screen grid and void let air and natural light flow so that each unit can independently supply nutrients and long due to intertwined relationship adjust indoor temperature and humidity part of a energy saving air conditioning to another part of the illusion into space stage performances

CHALLENGE:
Exotic not intact from a space moved to another space but need to ruminate after eating through the opening of having closed mind a spiritual level after a series of dialectical and vocabulary extension to define the space to inject vitality of the space the activation function link new thinking

ADDED DATE:
2016-02-29 22:14:54

TEAM MEMBERS (1) :
Creative Director YU PIN-CHI TSAI YAO-MOU

IMAGE CREDITS:
KUO,CHIA-HE

Visit the following page to learn more: http://luova.com.tw/
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
LUOVA Design Co.,Ltd.

PROFILE:
A research Furniture Sets Sensory adhere to rational design team. Uphold the "innovative research furniture," the same ideas, and create brand quality and image. "Innovation" For design thoughts to think boldly, to orthodox historical perspective, combining contemporary nowadays gratitude, create items belonging to Unique purpose "research" Through meet demand, adhere to the concept, imaginative, diverse spirit, giving the project vision, taste, smell, hearing , The five senses of touch more impact "Furniture" People-oriented, back to the design of ordinary and extraordinary, each project are an individual possession "Creation and Research furniture," the concept of "set" quality team together, not only to listen carefully to customer demand for space ratio. Color. Practicality and have unique details and accurate analysis of each project to show plasticity and creativity to play, in order to be able to project Li Zhen perfect, meticulous attitude to the project, with strict construction projects, in order to achieve optimal Design effect.

NOMINATION DETAILS

Stealth Polar-rock Lane Residential House by Yu, Pin-chi Tsai, Yao-mou is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· The profile and other works by YU,PIN-CHI TSAI,YAO-MOU is also kept secret. This information will also be available later.
AWARD DETAILS

Stealth Polar-rock Lane Residential House by Yu, Pin-chi Tsai, Yao-mou is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2015 - 2016.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with YU,PIN-CHI TSAI,YAO-MOU.

· Click here to view the profile and other works by YU,PIN-CHI TSAI,YAO-MOU.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
HOMEPAGE | SITEMAP | JURY | VOTING SYSTEM | EVALUATION CRITERIA | METHODOLOGY | BENEFITS FOR WINNERS | BENEFITS FOR SPONSORS | PRESS-KITS | NEWSLETTER | RESOURCES | DOWNLOADS | DATES | FEES | PAYMENT | WINNERS SERVICES | TRENDS | RANKINGS | DESIGNER PROFILES | SUPPORT | PRIVACY POLICY | PAYMENT METHODS | THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS | DATES & FEES | ELIGIBILITY | DESIGN REPORTS | MUSEUM OF DESIGN | GROUPS | INSTITUTIONS | COMPANIES | WINNER DESIGNS | SOCIAL TOOLS | BENEFITS | SPONSOR AN AWARD | CUSTOM COMPETITIONS | LIST OF COMPETITIONS | SPONSORED COMPETITIONS .
Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |