Yao Jian Zhu Lounge Reception area for the residents by GUDC

Home > Winners > #47342


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Yao Jian Zhu Lounge

PRIMARY FUNCTION:
Reception area for the residents

INSPIRATION:
We try to inspire a sense of calm confidence with the public area of this fine residential building, residents will feel fully charged when they arrive at home. For an open and broad interior space, we chose elegant coarse stone as building material, interwoven with logical interior wall grill design. The space is filled with light and the reflection of water and green, creating a unique atmosphere that can only be felt from within.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
Harmonious combination of materials and wall grilles decorates the elevated interior space, giving a sense of aesthetics and magnificence to the interior setting. The surrounding walls are given a subtle character with the light carving designs on the surface; the space owns peaceful rather than loud expression. The carved surface reflects light and brings changing shadows in the space; human interaction with the environment now has a new definition.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
-

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
-

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
-

TAGS:
-

RESEARCH ABSTRACT:
-

CHALLENGE:
-

ADDED DATE:
2016-02-28 23:14:45

TEAM MEMBERS (1) :
GUDC

IMAGE CREDITS:
Group Efforts of GUDC

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
-

PROFILE:
-

NOMINATION DETAILS

Yao Jian Zhu Lounge Reception Area For The Residents by Gudc is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· The profile and other works by GUDC is also kept secret. This information will also be available later.
AWARD DETAILS

Yao Jian Zhu Lounge Reception Area For The Residents by Gudc is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2015 - 2016.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with GUDC.

· Click here to view the profile and other works by GUDC.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
HOMEPAGE | SITEMAP | JURY | VOTING SYSTEM | EVALUATION CRITERIA | METHODOLOGY | BENEFITS FOR WINNERS | BENEFITS FOR SPONSORS | PRESS-KITS | NEWSLETTER | RESOURCES | DOWNLOADS | DATES | FEES | PAYMENT | WINNERS SERVICES | TRENDS | RANKINGS | DESIGNER PROFILES | SUPPORT | PRIVACY POLICY | PAYMENT METHODS | THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS | DATES & FEES | ELIGIBILITY | DESIGN REPORTS | MUSEUM OF DESIGN | GROUPS | INSTITUTIONS | COMPANIES | WINNER DESIGNS | SOCIAL TOOLS | BENEFITS | SPONSOR AN AWARD | CUSTOM COMPETITIONS | LIST OF COMPETITIONS | SPONSORED COMPETITIONS .
Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |