Rhyme moving space Office Space by Sheng Tao

Home > Winners > #44733


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Rhyme moving space

PRIMARY FUNCTION:
Office Space

INSPIRATION:
The whole space ensures smooth visual effect, using glass in great quantities in order to improve the day lighting of the internal space to save lighting energy effectively. The stairs exist as the biggest single of the whole space, huge dangling outside-carry arc presents strong distortion of aesthetic feeling. Viewing, multi-functions in one. Stand on it, the whole scene of Hexi area of Nanjing jumps out immediately. Such environment office, always can affect you to become the better yourself.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
Entering into the entrance door of company, the whole front desk area appears in the form of an irregular shape in front of your eyes. At far corner there is a corridor mouth connecting the first floor of office area. Designer also retained the original structure of interlayer to pull up space height. Make the public office area compatibilizing effectively. So whether in the office or staff area, can easily see the beautiful scenery outside the windows.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
Suning ivgl, Nanjing, China

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
emulsion paint, oak veneer, compound floor

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
700 square meters

TAGS:
Rhyme moving

RESEARCH ABSTRACT:
-

CHALLENGE:
Entering into the entrance door of company, the whole front desk area appears in the form of an irregular shape in front of your eyes. At far corner there is a corridor mouth connecting the first floor of office area. The designer intentionally let office not only have good privacy, but also ensure that the entire office undisturbed. Along the wall winding lines into it, feeling enlightened suddenly. Visitors will produce the feeling of “hidden but beautiful spot”. Designer also retained the original structure of interlayer to pull up space height. Make the public office area compatibilizing effectively. So whether in the office or staff area, can easily see the beautiful scenery outside the windows. In addition, design kept all the main pillars to be appeared with concrete appearance. A industrial wind also arises spontaneously. Using the same dynamic flow layout methods for the second floor, the bar area and corridor take shape of the public area on the second floor. Here employees can make a cup of coffee, relax and chat at the rest time. The whole space ensures smooth visual effect, also using glass in great quantities in order to improve the day lighting of the internal space to save lighting energy effectively. The stairs exist as the biggest single of the whole space, huge dangling outside-carry arc presents strong distortion of aesthetic feeling. Viewing, decoration and going upstairs, multi-functions in one. Stand on it, the whole scene of Hexi area of Nanjing jumps out immediately. Such environment office, always can affect you to become the better yourself.

ADDED DATE:
2016-02-02 08:58:05

TEAM MEMBERS (2) :
Hui Cai and Qing Hua Xu

IMAGE CREDITS:
Sheng Tao , 2015.

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Deesen Space Design

PROFILE:
Deesen space design is a professional design planning consultants, founded in 2005, Mr TaoSheng famous designers. Company specializing in all kinds of space (personality living space, characteristic enterprise office space, product display space... )The design of the planning.

NOMINATION DETAILS

Rhyme Moving Space Office Space by Sheng Tao is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Sheng Tao when results are announced.
AWARD DETAILS

Rhyme Moving Space Office Space by Sheng Tao is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2015 - 2016.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Sheng Tao .

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Sheng Tao .
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
HOMEPAGE | SITEMAP | JURY | VOTING SYSTEM | EVALUATION CRITERIA | METHODOLOGY | BENEFITS FOR WINNERS | BENEFITS FOR SPONSORS | PRESS-KITS | NEWSLETTER | RESOURCES | DOWNLOADS | DATES | FEES | PAYMENT | WINNERS SERVICES | TRENDS | RANKINGS | DESIGNER PROFILES | SUPPORT | PRIVACY POLICY | PAYMENT METHODS | THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS | DATES & FEES | ELIGIBILITY | DESIGN REPORTS | MUSEUM OF DESIGN | GROUPS | INSTITUTIONS | COMPANIES | WINNER DESIGNS | SOCIAL TOOLS | BENEFITS | SPONSOR AN AWARD | CUSTOM COMPETITIONS | LIST OF COMPETITIONS | SPONSORED COMPETITIONS .
Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |