Rock hidden│Build Core Postpartum Center by Tang, chung-han

Home > Winners > #44626


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Rock hidden│Build Core

PRIMARY FUNCTION:
Postpartum Center

INSPIRATION:
CORE The plain design using a radiated structure makes moving line of medical services easy, simple and unified besides the nuclear concept applied to nursery that pictures nutrition supplied to an embryo; moreover, integrated vertical moving lines combined with private routes well arranged tackle the issues of moving lines through mobility with agility. Tree shade Rock The thematic concept of interior design is actualized by rock abstractly cut in combination with the multilayered ceiling.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The design concept is arrival of a pelican as the core of the chamber for neonatal medical services via the multilayered natural shade to tell a life tale with tree shade, rock, footprint and nest, making a journey to support and maintain a new life begins. CORE / Tree shade Rock / Footprint Nest / Gaze Life

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
-

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
-

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
-

TAGS:
-

RESEARCH ABSTRACT:
-

CHALLENGE:
-

ADDED DATE:
2016-01-27 10:01:34

TEAM MEMBERS (1) :


IMAGE CREDITS:
Tang, chung-han, 2015.

VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
-

PROFILE:
-

NOMINATION DETAILS

Rock Hidden│build Core Postpartum Center by Tang, Chung-han is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Tang, chung-han when results are announced.
AWARD DETAILS

Rock Hidden│build Core Postpartum Center by Tang, Chung-han is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2015 - 2016.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Tang, chung-han.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Tang, chung-han.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
HOMEPAGE | SITEMAP | JURY | VOTING SYSTEM | EVALUATION CRITERIA | METHODOLOGY | BENEFITS FOR WINNERS | BENEFITS FOR SPONSORS | PRESS-KITS | NEWSLETTER | RESOURCES | DOWNLOADS | DATES | FEES | PAYMENT | WINNERS SERVICES | TRENDS | RANKINGS | DESIGNER PROFILES | SUPPORT | PRIVACY POLICY | PAYMENT METHODS | THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS | DATES & FEES | ELIGIBILITY | DESIGN REPORTS | MUSEUM OF DESIGN | GROUPS | INSTITUTIONS | COMPANIES | WINNER DESIGNS | SOCIAL TOOLS | BENEFITS | SPONSOR AN AWARD | CUSTOM COMPETITIONS | LIST OF COMPETITIONS | SPONSORED COMPETITIONS .
Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |