The spline house Space by Chun-Ta,Tsao

Home > Winners > #43574


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
The spline house

PRIMARY FUNCTION:
Space

INSPIRATION:
The area is about 90 square meters, and ceiling height is not high, either. Therefore in facade design, use a large number of poly-line arc to reduce folded lines of building mass. In the open space where both living room and dining room are, to integrate visually with these two spaces through unified facade design, thus here becomes a curvy mass that contains the functionality of storage for both living room and kitchen- also the main theme in the space for this case.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
This case is located on the 24th floor of a apartment building in downtown Taipei. One major advantage is the living room and the master bedroom have excellent window view, so interior design deliberately retracts the partition walls between living room and master bedroom, so with such arrangements, residents can enjoy a complete scenery in either space

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in April 2014 in Taipei and finished in July 2014.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
Wooden floor, Gray glossy paint, stainless fording table, gray tiles.

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
90 square meters

TAGS:
-

RESEARCH ABSTRACT:
-

CHALLENGE:
-

ADDED DATE:
2015-10-28 12:53:59

TEAM MEMBERS (1) :
Chun-Ta,Tsao & Kaun-Han,Liu

IMAGE CREDITS:
Chun-Ta,Tsao, 2015.

Visit the following page to learn more: http://www.kcstudio.com.tw/work_inside.php?wid=1&w_id=35
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
Lydia,Chen

PROFILE:
Lydia is over 50 years old lady, she has found an apartment in the center of Taipei city. The apartment is located at 24 floor's high, total area is 90 square meters. Lydia live with her 55 years old husband.

NOMINATION DETAILS

The Spline House Space by Chun-ta, Tsao is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Chun-Ta,Tsao when results are announced.
AWARD DETAILS

The Spline House Space by Chun-ta, Tsao is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2015 - 2016.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Chun-Ta,Tsao.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Chun-Ta,Tsao.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
HOMEPAGE | SITEMAP | JURY | VOTING SYSTEM | EVALUATION CRITERIA | METHODOLOGY | BENEFITS FOR WINNERS | BENEFITS FOR SPONSORS | PRESS-KITS | NEWSLETTER | RESOURCES | DOWNLOADS | DATES | FEES | PAYMENT | WINNERS SERVICES | TRENDS | RANKINGS | DESIGNER PROFILES | SUPPORT | PRIVACY POLICY | PAYMENT METHODS | THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS | DATES & FEES | ELIGIBILITY | DESIGN REPORTS | MUSEUM OF DESIGN | GROUPS | INSTITUTIONS | COMPANIES | WINNER DESIGNS | SOCIAL TOOLS | BENEFITS | SPONSOR AN AWARD | CUSTOM COMPETITIONS | LIST OF COMPETITIONS | SPONSORED COMPETITIONS .
Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |