EHEDESIGN Work Space by MA HUI

Home > Winners > #41401


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
EHEDESIGN

PRIMARY FUNCTION:
Work Space

INSPIRATION:
The space interpretation and timber frame which experienced hundreds of years are wonderful. We respect the original space, material, historical style and features. Controlling the use of design, protect cultural relics but to reach an accurate design realm. The full space character shows white, green and gray colored BOLON vinyl tile combined with hundreds of years old wooden structure. Necessary illumination and air conditioning are hidden behind the white cabinet and the timber frame. 

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
It is transformed from one of the silk reeling workshop of Grand Canal of China Tongyigong Cotton Mill. The designer kept the original structure of cultural relics, renovated the internal pattern, not only retained the natural historical sense, but also integrated modern fashion elements.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
-

PROJECT DURATION AND LOCATION:
Project location:Hangzhou Completion date:2014

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
Main Materials: emulsion paint, coating,BOLON vinyl tile

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
Net Area:1565m2

TAGS:
New life of old buildings

RESEARCH ABSTRACT:
Tongyigong Cotton Mill was built in Guangxu twenty-second year (1896) in Qing dynasty. It is the only industrial building heritage left in Hangzhou, China and has experienced hundreds of years of vicissitudes. It is a national key cultural relic’s protection construction. Zhejiang Garden Cultural Relics Bureau has very detailed and strict decorate regulations for such kind of historical structures. As an office space, there are aspects of functional requirements, and this made design more a like "dancing in chain", we must find balance between design functions, cultural relic protection and traditional architecture resection.

CHALLENGE:
Tongyigong Cotton Mill was built in Guangxu twenty-second year (1896) in Qing dynasty. It is the only industrial building heritage left in Hangzhou, China and has experienced hundreds of years of vicissitudes. It is a national key cultural relic’s protection construction. Zhejiang Garden Cultural Relics Bureau has very detailed and strict decorate regulations for such kind of historical structures. As an office space, there are aspects of functional requirements, and this made design more a like "dancing in chain", we must find balance between design functions, cultural relic protection and traditional architecture resection.

ADDED DATE:
2015-06-08 02:35:21

TEAM MEMBERS (1) :
Ma Hui

IMAGE CREDITS:
MA HUI, 2015.

Visit the following page to learn more: http://www.ehe.com.cn
VOTE FOR THIS DESIGN

VOTE FOR THIS ENTRY

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
EHEDESIGN

PROFILE:
EHE Design was founded by the famous designer Ma Hui in 1996. The company is headquartered in Hangzhou and has international vision to attract talent and draw on research experience around the world. EHE Design has been focusing on interior and spatial design in real estate for these years and provides customers with a full range of interior design solutions and integration services in Chinese real estate market. Adhering to the service concept "Design Creates Value", the company has designed many projects, like model homes, sales offices, clubs, overall fine decoration and office space projects with its design work spreading over more than ten provinces and autonomous regions, including Zhejiang, Jiangsu, Shanghai, Shandong, Shanxi, Liaoning, Hebei, Sichuan, etc. The company has also established long-term cooperation with Greentown, Gemdale, Poly, Evergrande, Shimao and other well-known real estate groups.

NOMINATION DETAILS

Ehedesign Work Space by Ma Hui is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by MA HUI when results are announced.
AWARD DETAILS

Ehedesign Work Space by Ma Hui is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2015 - 2016.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with MA HUI.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by MA HUI.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
HOMEPAGE | SITEMAP | JURY | VOTING SYSTEM | EVALUATION CRITERIA | METHODOLOGY | BENEFITS FOR WINNERS | BENEFITS FOR SPONSORS | PRESS-KITS | NEWSLETTER | RESOURCES | DOWNLOADS | DATES | FEES | PAYMENT | WINNERS SERVICES | TRENDS | RANKINGS | DESIGNER PROFILES | SUPPORT | PRIVACY POLICY | PAYMENT METHODS | THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS | DATES & FEES | ELIGIBILITY | DESIGN REPORTS | MUSEUM OF DESIGN | GROUPS | INSTITUTIONS | COMPANIES | WINNER DESIGNS | SOCIAL TOOLS | BENEFITS | SPONSOR AN AWARD | CUSTOM COMPETITIONS | LIST OF COMPETITIONS | SPONSORED COMPETITIONS .
Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |