Guiyang Vanke Guanhu Sales Center Showroom by ONE-CU Interior Design Lab

Home > Winners > #107625


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Guiyang Vanke Guanhu Sales Center

PRIMARY FUNCTION:
Showroom

INSPIRATION:
This project is about exploring the boundary between the near and the far, and finding the balance between nature and the bustling city. It's a space that enables people to get close to nature while immersing in artistic interior scenes. The project is situated at a plot which boasts enchanting lake view, isolated from the bustling downtown area. Taking advantage of the natural surroundings, the design team tried to build a space that integrates with mountains and water.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The shared space is defined by openness and integration. A shelf full of artworks and books erects in the space, functioning as part of the wall and making a difference to visual effects. The light hues balance the massiveness of architectural structures, and also enrich the sense of layering of the space. The water bar is closely connected to the resting area and negotiation area, together forming a socializing anchor point.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
Featuring artistic aesthetics and minimalism, the space stimulates people to interact with nature. The window blinds reveal part of the outside scenery, and immerse the visitors in the beauty of nature. The entire wall at the in-depth negotiation area is highlighted by books and artworks, without any other adornments. The sunken structure breaks the empty feeling while also enriching visual experiences. Moreover, the circular seating booth provides different angles of view.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in November 2019 and finished in May 2020 in China.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
Main materials: marble, bronze brushed stainless steel, steel net, wood veneer

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
The area of project is 1000 square meter.

TAGS:
Guiyang, mountains and water, openness, integration, artistic aesthetics, minimalism, sales center

RESEARCH ABSTRACT:
The project presents a living environment that connects to nature and keeps a certain distance from the bustling downtown of the city. Superior lake landscape resources not only fully showcase local characteristics, but also indicate a direction for future lifestyles. The project emphasizes bringing life back to nature, and presents various possibilities for the future.

CHALLENGE:
Three challenges confronted by the design team as follows: 1. How to create an emotional space that makes residents immersed in a natural interior space the same as the outdoor environment? 2. How to express the landscaped place hidden in the prosperous city and build a lively functional space that is available for residents to image a wonderful life? 3. How to artfully integrate people"s spiritual world, natural environment and space, in order to interpret the position of this sales center?

ADDED DATE:
2020-06-29 14:57:15

TEAM MEMBERS (1) :
ONE-CU Interior Design Lab

IMAGE CREDITS:
Main image by: YIMA BENTENG
Optional Image #1 by: INTERPRETATION SUBLIMATION
Optional Image #2 by: Jin Weiqi
Optional Image #3 by: YIMA BENTENG
Optional Image #4 by: INTERPRETATION SUBLIMATION


Visit the following page to learn more: http://r6d.cn/Ynrp
CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
ONE-CU Interior Design Lab

PROFILE:
"ONE" symbolizes the extension of time and is a linear symbol. "CU" represents the volume of architecture and three-dimensional form of space. ONE-CU Interior Design Lab is an innovative practice which delivers design solutions and consulting services for a wide spectrum of project typologies such as brand commercial developments, boutique hotels and creative workspaces, and is equipped with a team of excellent designers who boast working experience in well-known domestic and international design firms. Since the establishment, it has been cooperated with multiple renowned real estate developers, including Vanke, Poly, China Resources, and China Overseas, etc. With awe for projects and respect to the relationship between people and space, ONE-CU team excels at creating value and superb spatial experiences for each project based on strategy, logic and site conditions, and strives to break boundaries and dig into the core of brands and projects, with a view to endowing every project with its own identity and value.

NOMINATION DETAILS

Guiyang Vanke Guanhu Sales Center Showroom by One-Cu Interior Design Lab is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· The profile and other works by ONE-CU Interior Design Lab is also kept secret. This information will also be available later.
AWARD DETAILS

Guiyang Vanke Guanhu Sales Center Showroom by One-Cu Interior Design Lab is Winner in Interior Space and Exhibition Design Category, 2020 - 2021.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with ONE-CU Interior Design Lab.

· Click here to view the profile and other works by ONE-CU Interior Design Lab.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Submit Comment | Comment | Testimonials | View Press-Release | Press Kit

Did you like One-Cu Interior Design Lab's Interior Design?
You will most likely enjoy other award winning interior designs as well.
Click here to view more Award Winning Interior Designs.


Did you like Guiyang Vanke Guanhu Sales Center Showroom? Help us create a global awareness for good interior design worldwide. Show your support for One-Cu Interior Design Lab, the creator of great interior design by gifting them a nomination ticket so that we could promote more of their great interior designs.

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |