A' Design Awards võitjad kuulutatakse välja

Home > Press > Results > Award-winning designs
Rahvusvaheline A' Design Award kuulutati välja aasta parimad disainilahendused kõikidel disainivaldkondadel.


A' Design Awards võitjad kuulutatakse välja

Rahvusvaheline A' Design Award kuulutati välja aasta parimad disainilahendused kõikidel disainivaldkondadel.

A' Design Award (http://www.designaward.com), rahvusvaheline disainiauhind, mis juhib maailma disaini edetabelit, teatas oma viimase disainivõistluse tulemused.

A' Design Award on võitjateks välja kuulutanud tuhanded head disainilahendused, hästi disainitud tooted ja inspireerivad projektid. Äsja välja kuulutatud auhinnatud kujundused avaldatakse veebis A' Design Awardi võitjate nimekirjas.

A' Disainiauhinna töid hindas hoolikalt rahvusvaheliselt mõjukas žürii, mis koondas väljapaistvaid akadeemikuid, mõjukaid ajakirjanikke, väljakujunenud disainispetsialiste ja kogenud ettevõtjaid üle kogu maailma.

A' Disainiauhinna žürii pühendas suurt tähelepanu iga projekti esitlusele ja detailidele. Huvi disainiauhinna vastu oli ülemaailmne, nominatsioone esitati kõigist suurematest tööstussektoritest ja töid esitati paljudest riikidest.

Hea disaini entusiastid ja ajakirjanikud üle maailma on oodatud ammutama värsket disainiinspiratsiooni ning avastama kunsti, arhitektuuri, disaini ja tehnoloogia uusimaid suundi, külastades A' Design Awardi võitjat. Ajakirjanikud ja disainihuvilised naudivad ka intervjuusid auhinnatud disaineritega.

A' Disainikonkursi tulemused kuulutatakse välja igal aastal aprilli keskel, kõigepealt auhinnasaajatele. Tulemused avalikustatakse hiljem mai keskel.

Maailma parimaid tooteid, projekte ja teenuseid, mis demonstreerivad suurepärast disaini, tehnoloogiat ja loovust, premeeritakse A' Design Award auhinnaga. A' Design Award sümboliseerib tipptaset disaini ja innovatsiooni vallas.

Disainiauhindadel on viis erinevat taset:

Platinum: Platinum A' Disainiauhinna tiitel omistatakse täiesti imelistele üliheatele maailmatasemel disainilahendustele, mis demonstreerivad erakordselt suurepäraseid disainiomadusi.

Kuld: Kulla A' Disainiauhinna tiitel antakse äärmiselt headele maailmatasemel disainilahendustele, mis demonstreerivad erakordselt suurepäraseid disainiomadusi.

Hõbe: Silver A' Disainiauhinna tiitel antakse erakordselt headele maailmatasemel disainilahendustele, mis demonstreerivad suurepärast tipptaset disainis.

Pronks: Pronks A' Disainiauhinna tiitel antakse väga headele disainilahendustele, mis näitavad tipptasemel disaini.

Raud: Iron A' Disainiauhinna tiitel antakse headele disainilahendustele, mis näitavad tipptasemel disaini.

Kõikide riikide disainerid, kunstnikud, arhitektid, disainistuudiod, arhitektuuribürood, loomeagentuurid, kaubamärgid, ettevõtted ja institutsioonid kutsutakse igal aastal tunnustustest osa saama, esitades auhinnaks oma parimad tööd, projektid ja tooted.

A' Disainiauhindu antakse välja väga laias valikus võistluskategooriates, mis sisaldavad lisaks palju alamkategooriaid.

Disainiauhinna A kategooriad võib rühmitada viide superkomplekti:

Hea ruumikujunduse auhind: ruumikujunduse auhinnakategooria tunnustab häid disainilahendusi arhitektuuris, sisekujunduses, linnakujunduses ja maastikukujunduses.

Hea tööstusdisaini auhind: Tööstusdisaini auhinnakategooria tunnustab häid disainilahendusi tootedisaini, mööblidisaini, valgustusdisaini, seadmekujunduse, sõidukidisaini, pakendidisaini ja masinate disaini valdkonnas.

Hea suhtlusdisaini auhind: kommunikatsioonidisaini auhinnakategooria tunnustab häid kujundusi graafilise disaini, interaktsioonidisaini, mängukujunduse, digitaalse kunsti, illustratsioonide, videograafia, reklaami- ja turunduskujunduse valdkonnas.

Hea moedisaini auhind: Moedisaini auhinnakategooria tunnustab häid disainilahendusi ehtedisainis, moeaksessuaaridisaini, rõivaste, jalatsite ja rõivadisaini alal.

Hea süsteemidisaini auhind: Süsteemi disaini auhinnakategooria tunnustab häid disainilahendusi teenuse disaini, disainistrateegia, strateegilise disaini, ärimudeli disaini, kvaliteedi ja innovatsiooni valdkonnas.

Abikõlblikud auhinnasaajad on kutsutud osalema glamuursel galaõhtul ja auhinnatseremoonial Itaalias, kus nad kutsutakse lavale, et tähistada oma edu ning koguda oma karikaid, auhinnatunnistusi ja aastaraamatuid.

Auhinnatud disainilahendusi eksponeeritakse edasi rahvusvahelisel disaininäitusel Itaalias. A' Disainiauhinna nõuetele vastavatele võitjatele antakse ihaldatud A' disainiauhind.

A' Design Prize sisaldab mitmeid suhtekorraldus-, reklaami- ja litsentsimisteenuseid, mis aitavad luua ülemaailmset tunnustust ja teadlikkust auhinnatud heade disainilahenduste kohta.

A-disainiauhind hõlmab A-disainiauhinna võitja logo litsentsimist abikõlblikele laureaatidele, et aidata neil eristada oma häid disainitooteid, -projekte ja -teenuseid teistest turul pakutavatest toodetest, projektidest ja teenustest.

A' Disainiauhind hõlmab rahvusvahelisi ja mitmekeelseid suhtekorraldus-, reklaami- ja müügiedendusteenuseid, mis aitavad auhinnatud disainilahendustel saada ülemaailmset nähtavust, turundust ja paigutust meedias.

A' Design Award on iga-aastane disainiüritus. Võistlused A' Disainiauhinna ja -konkursi järgmisele väljaandele on juba avatud. A' Design Award võtab vastu töid kõikidest riikidest ja kõikidest tööstusharudest. Huvitatud isikud on teretulnud esitama häid kujundusi auhinna A' Design Award veebisaidil.

Praeguste žüriiliikmete nimekiri, ideekavandite hindamiskriteeriumid, ideekonkursi tähtajad, ideekonkursi registreerimisvormid ja disainiauhinna esitamise juhised on saadaval A' Design Award veebisaidil.

A' disainiauhindade kohta

A' Disainiauhinnal on filantroopne eesmärk edendada ühiskonda hea disainiga. A' Disainiauhinna eesmärk on tõsta teadlikkust headest disainitavadest ja -põhimõtetest kogu maailmas, samuti sütitada ja premeerida loovust, originaalseid ideid ja ideede loomist kõigis tööstussektorites.

A' Disainiauhinna eesmärk on lükata edasi teaduse, disaini ja tehnoloogia piire, luues tugevad stiimulid loojatele, uuendajatele ja kaubamärkidele kogu maailmas, et nad leiaksid paremaid tooteid ja projekte, mis toovad kasu ühiskonnale.

A' Design Award soovib reklaamida suurepäraseid tooteid ja projekte, mis pakuvad lisaväärtust, suuremat kasulikkust, uut funktsionaalsust, paremat esteetikat, erakordset tõhusust, paremat jätkusuutlikkust ja suuremat jõudlust.

A' Disainiauhinna eesmärk on olla tugev liikumapanev jõud hea disainiga parema tuleviku loomisel ning seetõttu sisaldab A' Disainiauhind eriti palju teenuseid auhinnatud heade disainilahenduste propageerimiseks.


Vaadake A' Design Awardsi võitjaid
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.