A' Design Awards-vindere offentliggøres

Home > Press > Results > Award-winning designs
Den internationale A' Design Award annoncerede årets bedste designs inden for alle designdiscipliner.


A' Design Awards-vindere offentliggøres

Den internationale A' Design Award annoncerede årets bedste designs inden for alle designdiscipliner.

A' Design Award (http://www.designaward.com), de internationale designpriser, der styrer World Design Rankings, annoncerede resultaterne af sin seneste designkonkurrence.

A' Design Award har udråbt tusindvis af gode designs, veldesignede produkter og inspirerende projekter som vindere. Nyligt annoncerede prisvindende designs offentliggøres online på A' Design Award's vinderliste.

A' Design Award-bidrag blev omhyggeligt evalueret af et internationalt indflydelsesrigt storjurypanel, der samlede fremtrædende akademikere, indflydelsesrige journalister, etablerede designere og erfarne iværksættere fra hele kloden.

A' Design Award-juryen viede stor opmærksomhed på præsentationen og detaljerne i hvert projekt. Interessen for designprisen var verdensomspændende med nomineringer fra alle større industrisektorer og bidrag fra et betydeligt antal lande.

Entusiaster af godt design og journalister over hele verden inviteres hjerteligt til at få frisk designinspiration og opdage de seneste trends inden for kunst, arkitektur, design og teknologi ved at besøge A' Design Award-vinderens udstilling. Journalister og designentusiaster vil også nyde interviewene med prisvindende designere.

Resultaterne af en designkonkurrence offentliggøres hvert år i midten af april, først til prisvinderne. Offentlige resultater offentliggøres senere i midten af maj.

De bedste produkter, projekter og tjenester i hele verden, der demonstrerer overlegent design, teknologi og kreativitet, belønnes med A' Design Award. A' Design Award symboliserer fremragende design og innovation.

Der er fem forskellige niveauer for udmærkelse af designpriser:

Platinum: Platinum A' Design Award-titlen gives til helt fantastiske ekstremt gode designs i verdensklasse, der demonstrerer overordentlig overlegne designkvaliteter.

Guld: Gold A' Design Award-titlen gives til ekstremt gode designs i verdensklasse, der demonstrerer overordentlig overlegne designkvaliteter.

Sølv: Silver A' Design Award-titlen gives til overordentlig gode designs i verdensklasse, der demonstrerer en overlegen ekspertise inden for design.

Bronze: Bronze A' Design Award-titlen gives til meget gode designs, der demonstrerer fremragende design.

Jern: Iron A' Design Award-titlen gives til gode designs, der demonstrerer fremragende design.

Designere, kunstnere, arkitekter, tegnestuer, arkitektkontorer, kreative bureauer, brands, virksomheder og institutioner fra alle lande kaldes årligt til at deltage i priserne ved at nominere deres bedste værker, projekter og produkter til prisovervejelse.

A' Design Awards uddeles i en meget bred vifte af konkurrencekategorier, som yderligere indeholder mange underkategorier.

A' Design Award-kategorierne kan grupperes i fem supersæt:

Pris for god rumlig design: Priskategorien rumlig design anerkender gode designs inden for arkitektur, indretning, bydesign og landskabsdesign.

Pris for godt industrielt design: Industrielt design priskategori anerkender godt design inden for produktdesign, møbeldesign, lysdesign, apparatdesign, køretøjsdesign, emballagedesign og maskindesign.

Pris for godt kommunikationsdesign: Priskategorien kommunikationsdesign anerkender gode designs inden for grafisk design, interaktionsdesign, spildesign, digital kunst, illustration, videografi, reklame- og marketingdesign.

Pris for godt modedesign: Modedesignpriskategorien anerkender godt design inden for smykkedesign, modetilbehørsdesign, tøj, fodtøj og beklædningsdesign.

Pris for godt systemdesign: Systemdesign-priskategorien anerkender godt design inden for servicedesign, designstrategi, strategisk design, forretningsmodeldesign, kvalitet og innovation.

Berettigede prisvindere inviteres til at deltage i en glamourøs gallaaften og prisuddeling i Italien, hvor de vil blive kaldt til scenen for at fejre deres succes samt indsamle deres trofæer, priscertifikater og årbøger.

Prisvindende designs udstilles yderligere på en international designudstilling i Italien. Berettigede vindere af A' Design Award tildeles den eftertragtede A' Design Prize.

A' Design Prize omfatter en række PR-, reklame- og licenstjenester, der skal hjælpe med at skabe en global påskønnelse og bevidsthed om de prisvindende gode designs.

A' Design Prisen inkluderer licensering af A' Design Award Winner Logo til berettigede prisvindere for at hjælpe dem med at differentiere deres gode designprodukter, projekter og tjenester fra andre produkter, projekter og tjenester på markedet.

A'-designprisen inkluderer internationale og flersprogede public relations-, reklame- og salgsfremstød for at hjælpe prisvindende design med at få verdensomspændende eksponering, markedsføring og medieplacering.

A' Design Award er en årlig designbegivenhed. Tilmeldinger til den næste udgave af A' Design Award og konkurrence er allerede åbnet. A' Design Award accepterer bidrag fra alle lande i alle brancher. Interesserede er velkomne til at nominere gode designs til prisovervejelse på A' Design Award's hjemmeside.

Liste over nuværende jurymedlemmer, designevalueringskriterier, designkonkurrencefrister, tilmeldingsformularer til designkonkurrence og retningslinjer for præsentation af designpriser er tilgængelige fra A' Design Award-webstedet.

Om A' Design Awards

A' Design Award har et filantropisk mål om at fremme samfundet med godt design. A' Design Award har til formål at skabe opmærksomhed om god designpraksis og -principper verden over, samt at antænde og belønne kreativitet, originale ideer og konceptgenerering i alle industrielle sektorer.

A' Design Award har til formål at skubbe grænserne for videnskab, design og teknologi fremad ved at opbygge stærke incitamenter for skabere, innovatører og brands verden over til at komme med overlegne produkter og projekter, der gavner samfundet.

A' Design Award ser frem til at promovere overlegne produkter og projekter, der tilbyder ekstra værdi, øget anvendelighed, ny funktionalitet, forbedret æstetik, exceptionel effektivitet, bedre bæredygtighed og højere ydeevne.

A' Designprisen har til formål at være en stærk drivkraft for at skabe en bedre fremtid med godt design, og derfor rummer A' Designprisen især en lang række ydelser til at fremme de præmierede gode designs.


Se vinderne af A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.