Proglašeni su pobjednici A' Design Awards

Home > Press > Results > Award-winning designs
Međunarodna nagrada A' Design Award proglasila je najbolje dizajne godine u svim dizajnerskim disciplinama.


Proglašeni su pobjednici A' Design Awards

Međunarodna nagrada A' Design Award proglasila je najbolje dizajne godine u svim dizajnerskim disciplinama.

A' Design Award (http://www.designaward.com), međunarodne nagrade za dizajn koje upravljaju World Design Rankings, objavile su rezultate svog posljednjeg dizajnerskog natječaja.

A' Design Award proglasile su tisuće dobrih dizajna, dobro osmišljenih proizvoda i inspirativnih projekata kao pobjednike. Novonajavljeni nagrađivani dizajni objavljuju se online na popisu pobjednika A' Design Award.

Prijave za nagradu A' Design Award pažljivo je ocjenjivao međunarodno utjecajni veliki žiri koji je okupio istaknute akademike, utjecajne novinare, etablirane dizajnerske profesionalce i iskusne poduzetnike iz cijelog svijeta.

Žiri A' Design Award posvetio je veliku pažnju prezentaciji i detaljima svakog projekta. Interes za nagradu za dizajn bio je diljem svijeta, s nominacijama iz svih važnijih industrijskih sektora i prijavama iz značajnog broja zemalja.

Entuzijasti dobrog dizajna i novinari diljem svijeta srdačno su pozvani da dobiju svježu dizajnersku inspiraciju i otkriju najnovije trendove u umjetnosti, arhitekturi, dizajnu i tehnologiji posjetom izlogu dobitnika A' Design Award. Novinari i entuzijasti dizajna također će uživati u intervjuima s nagrađivanim dizajnerima.

Rezultati natječaja za dizajn A' objavljuju se svake godine sredinom travnja, prvo nagrađenima. Javna objava rezultata dolazi kasnije sredinom svibnja.

Najbolji proizvodi, projekti i usluge diljem svijeta koji pokazuju vrhunski dizajn, tehnologiju i kreativnost nagrađuju se A' Design Award. A' Design Award simbolizira izvrsnost u dizajnu i inovativnosti.

Postoji pet različitih razina razlikovanja nagrada za dizajn:

Platinum: Titula Platinum A' Design Award dodjeljuje se apsolutno čudesnim izuzetno dobrim dizajnom svjetske klase koji pokazuju iznimno vrhunske kvalitete dizajna.

Zlato: Zlatna nagrada A' Design Award dodjeljuje se iznimno dobrim dizajnima svjetske klase koji pokazuju iznimno vrhunske kvalitete dizajna.

Srebro: Naslov Silver A' Design Award dodjeljuje se iznimno dobrim dizajnima svjetske klase koji pokazuju vrhunsku izvrsnost u dizajnu.

Brončana: Titula Bronze A' Design Award dodjeljuje se vrlo dobrim dizajnima koji pokazuju izvrsnost u dizajnu.

Iron: Iron A' Design Award naslov dodjeljuje se dobrim dizajnom koji pokazuje izvrsnost u dizajnu.

Dizajneri, umjetnici, arhitekti, dizajnerski studiji, arhitektonski uredi, kreativne agencije, brendovi, tvrtke i institucije iz svih zemalja svake se godine pozivaju da sudjeluju u nagradama nominirajući svoje najbolje radove, projekte i proizvode za razmatranje nagrada.

A' Design Awards dodjeljuju se u vrlo širokom rasponu natjecateljskih kategorija, što dalje sadrži mnoge potkategorije.

Kategorije A' Design Award mogu se grupirati u pet superskupova:

Nagrada za dobar prostorni dizajn: Kategorija nagrade za prostorni dizajn prepoznaje dobre dizajne u arhitekturi, dizajnu interijera, urbanom dizajnu i dizajnu krajolika.

Nagrada za dobar industrijski dizajn: kategorija nagrada za industrijski dizajn priznaje dobar dizajn u dizajnu proizvoda, dizajnu namještaja, dizajnu rasvjete, dizajnu uređaja, dizajnu vozila, dizajnu ambalaže i dizajnu strojeva.

Nagrada za dobar komunikacijski dizajn: kategorija nagrada za komunikacijski dizajn prepoznaje dobar dizajn u grafičkom dizajnu, dizajnu interakcije, dizajnu igara, digitalnoj umjetnosti, ilustraciji, videografiji, reklamnom i marketinškom dizajnu.

Nagrada za dobar modni dizajn: kategorija nagrada za modni dizajn prepoznaje dobar dizajn u dizajnu nakita, dizajnu modnih dodataka, odjeće, obuće i odjevnih predmeta.

Nagrada za dobar dizajn sustava: kategorija nagrada za dizajn sustava prepoznaje dobre dizajne u dizajnu usluga, strategiji dizajna, strateškom dizajnu, dizajnu poslovnog modela, kvaliteti i inovacijama.

Dobitnici koji ispunjavaju uvjete pozvani su da prisustvuju glamuroznoj gala večeri i ceremoniji dodjele nagrada u Italiji, gdje će biti pozvani na pozornicu kako bi proslavili svoj uspjeh, kao i prikupili svoje trofeje, nagradne certifikate i godišnjake.

Nagrađivani dizajni dalje su izloženi na međunarodnoj izložbi dizajna u Italiji. Pobjednici koji ispunjavaju uvjete za nagradu A' Design Award dobivaju željenu nagradu za dizajn A'.

A' Design Prize uključuje niz usluga odnosa s javnošću, promidžbe i licenciranja kako bi se stvorilo globalno uvažavanje i svijest za nagrađivane dobre dizajne.

Nagrada A' Design Prize uključuje licenciranje logotipa A' Design Award Winner Logoa prihvatljivim laureatima kako bi im se pomoglo da razlikuju svoje dobre dizajnerske proizvode, projekte i usluge od drugih proizvoda, projekata i usluga na tržištu.

A' Design Prize uključuje međunarodne i višejezične odnose s javnošću, oglašavanje i promotivne usluge koje pomažu nagrađivanim dizajnima da steknu svjetsku izloženost, marketing i medijski plasman.

A' Design Award je godišnji događaj za dizajn. Prijave za sljedeće izdanje A' Design Award i natječaja su već otvorene. A' Design Award prihvaća prijave iz svih zemalja u svim industrijama. Zainteresirane strane mogu nominirati dobre dizajne za razmatranje nagrada na web stranici A' Design Award.

Popis aktualnih članova žirija, kriteriji za ocjenjivanje dizajna, rokovi natječaja za dizajn, obrasci za prijavu na natječaj za dizajn i smjernice za prezentaciju nagrada za dizajn dostupni su na web stranici A' Design Award.

O A' Design Awards

A' Design Award ima filantropski cilj unaprijediti društvo dobrim dizajnom. A' Design Award ima za cilj stvoriti svijest o dobrim dizajnerskim praksama i principima diljem svijeta, kao i potaknuti i nagraditi kreativnost, originalne ideje i generiranje koncepta u svim industrijskim sektorima.

A' Design Award ima za cilj pomaknuti granice znanosti, dizajna i tehnologije naprijed izgradnjom snažnih poticaja za kreatore, inovatore i robne marke diljem svijeta da osmisle vrhunske proizvode i projekte koji su od koristi društvu.

A' Design Award veseli se promoviranju vrhunskih proizvoda i projekata koji nude dodatnu vrijednost, povećanu korisnost, novu funkcionalnost, poboljšanu estetiku, iznimnu učinkovitost, bolju održivost i veće performanse.

A' Design Award ima za cilj biti snažna pokretačka snaga prema stvaranju bolje budućnosti s dobrim dizajnom i zato A' Design Prize posebno sadrži velik broj usluga za promicanje nagrađenih dobrih dizajna.


Pogledajte dobitnike A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.