Razglašeni so zmagovalci nagrad A' Design Awards

Home > Press > Results > Award-winning designs
Mednarodna nagrada A' Design Award je razglasila najboljše dizajne leta v vseh oblikovalskih disciplinah.


Razglašeni so zmagovalci nagrad A' Design Awards

Mednarodna nagrada A' Design Award je razglasila najboljše dizajne leta v vseh oblikovalskih disciplinah.

A' Design Award (http://www.designaward.com), mednarodne oblikovalske nagrade, ki urejajo svetovno lestvico oblikovanja, so objavile rezultate svojega najnovejšega oblikovalskega tekmovanja.

A' Design Award je kot zmagovalce razglasil na tisoče dobrih dizajnov, dobro zasnovanih izdelkov in navdihujočih projektov. Novo objavljeni nagrajeni dizajni so objavljeni na spletu na seznamu zmagovalcev A' Design Award.

Prijave za nagrado A' Design je skrbno ocenila mednarodno vplivna velika žirija, ki je združila ugledne akademike, vplivne novinarje, uveljavljene oblikovalske strokovnjake in izkušene podjetnike z vsega sveta.

Žirija A' Design Award je veliko pozornosti namenila predstavitvi in podrobnostim vsakega projekta. Za nagrado za oblikovanje je bilo zanimanje po vsem svetu, z nominacijami iz vseh večjih industrijskih sektorjev in prispevki iz velikega števila držav.

Navdušenci nad dobrim dizajnom in novinarji po vsem svetu so vljudno vabljeni, da poiščejo svež oblikovalski navdih in odkrijete najnovejše trende v umetnosti, arhitekturi, oblikovanju in tehnologiji, tako da obiščete razstavo dobitnika nagrade A' Design Award. Novinarji in ljubitelji oblikovanja bodo uživali tudi v intervjujih z nagrajenimi oblikovalci.

Rezultati natečaja A' Design so objavljeni vsako leto sredi aprila, najprej zmagovalcem nagrad. Javna razglasitev rezultatov bo kasneje, sredi maja.

Najboljši izdelki, projekti in storitve po vsem svetu, ki izkazujejo vrhunski dizajn, tehnologijo in ustvarjalnost, so nagrajeni z nagrado A' Design Award. A' Design Award simbolizira odličnost v oblikovanju in inovativnosti.

Obstaja pet različnih stopenj razlikovanja oblikovalskih nagrad:

Platinum: naslov Platinum A' Design Award se podeljuje absolutno čudovitim izjemno dobrim dizajnom svetovnega razreda, ki izkazujejo izjemno vrhunske oblikovalske lastnosti.

Zlato: naziv Gold A' Design Award se podeli izredno dobrim dizajnom svetovnega razreda, ki izkazujejo izjemno vrhunske oblikovalske kvalitete.

Srebro: naziv Silver A' Design Award se podeljuje izjemno dobrim dizajnom svetovnega razreda, ki izkazujejo vrhunsko odličnost v oblikovanju.

Bron: Bronze A' Design Award naslov prejmejo zelo dobri modeli, ki izkazujejo odličnost v oblikovanju.

Iron: naziv Iron A' Design Award se podeli dobrim dizajnom, ki izkazujejo odličnost v oblikovanju.

Oblikovalci, umetniki, arhitekti, oblikovalski studii, arhitekturni biroji, kreativne agencije, blagovne znamke, podjetja in ustanove iz vseh držav so vsako leto povabljeni, da sodelujejo pri nagradi, tako da nominirajo svoja najboljša dela, projekte in izdelke za obravnavo nagrad.

Nagrade A' Design Awards se podeljujejo v zelo široki paleti natečajnih kategorij, ki poleg tega vsebujejo številne podkategorije.

Kategorije A' Design Award so lahko združene v pet nadnaborov:

Nagrada za dobro prostorsko zasnovo: kategorija nagrad za prostorsko oblikovanje priznava dobre zasnove v arhitekturi, notranjem oblikovanju, urbanističnem oblikovanju in oblikovanju krajine.

Nagrada za dobro industrijsko oblikovanje: kategorija nagrade za industrijsko oblikovanje priznava dobre modele pri oblikovanju izdelkov, oblikovanju pohištva, oblikovanju razsvetljave, oblikovanju naprav, oblikovanju vozil, oblikovanju embalaže in oblikovanju strojev.

Nagrada za dobro komunikacijsko oblikovanje: kategorija nagrad za komunikacijsko oblikovanje priznava dobre modele v grafičnem oblikovanju, oblikovanju interakcij, oblikovanju iger, digitalni umetnosti, ilustraciji, videografiji, oglaševanju in trženjskem oblikovanju.

Nagrada za dobro modno oblikovanje: kategorija nagrad za modno oblikovanje priznava dobre modele v oblikovanju nakita, oblikovanju modnih dodatkov, oblačil, obutve in oblačil.

Nagrada za dobro zasnovo sistema: kategorija nagrad za sistemsko načrtovanje priznava dobre zasnove pri oblikovanju storitev, strategiji oblikovanja, strateškem oblikovanju, oblikovanju poslovnega modela, kakovosti in inovativnosti.

Upravičeni nagrajenci so vabljeni, da se udeležijo glamuroznega gala večera in slovesnosti v Italiji, kjer bodo povabljeni na oder, da proslavijo svoj uspeh ter prevzamejo svoje pokale, nagradne listine in letopise.

Nagrajeni dizajni so nadalje razstavljeni na mednarodni oblikovalski razstavi v Italiji. Upravičeni zmagovalci nagrade A' Design Award prejmejo zaželeno nagrado A' Design.

A' Design Prize vključuje vrsto storitev za odnose z javnostmi, obveščanje javnosti in licenciranje, ki pomagajo ustvariti globalno spoštovanje in ozaveščenost za nagrajene dobre modele.

A' Design Prize vključuje licenciranje logotipa zmagovalca nagrade A' Design Award Winner za upravičene nagrajence, da jim pomaga razlikovati svoje dobre oblikovalske izdelke, projekte in storitve od drugih izdelkov, projektov in storitev na trgu.

Nagrada A' Design vključuje mednarodne in večjezične odnose z javnostmi, oglaševanje in promocijske storitve, ki nagrajenim dizajnom pomagajo pridobiti svetovno prepoznavnost, trženje in umestitev v medije.

A' Design Award je letni oblikovalski dogodek. Prijave za naslednjo izdajo nagrade A' Design Award in natečaja so že odprte. Nagrada A' Design Award sprejema prijave iz vseh držav v vseh panogah. Zainteresirane strani lahko predlagajo dobre modele za obravnavo nagrad na spletni strani A' Design Award.

Seznam trenutnih članov žirije, merila za ocenjevanje dizajna, roki natečaja za oblikovanje, obrazci za prijavo na natečaj za oblikovanje in smernice za predstavitev nagrad za dizajn so na voljo na spletni strani A' Design Award.

O nagradah A' Design Awards

Nagrada A' Design Award ima filantropski cilj napredovati družbo z dobrim dizajnom. Cilj nagrade A' Design Award je ustvariti ozaveščenost o dobrih oblikovalskih praksah in načelih po vsem svetu, pa tudi spodbuditi in nagraditi ustvarjalnost, izvirne ideje in ustvarjanje konceptov v vseh industrijskih sektorjih.

Cilj nagrade A' Design Award je pomakniti meje znanosti, oblikovanja in tehnologije naprej z ustvarjanjem močnih spodbud za ustvarjalce, inovatorje in blagovne znamke po vsem svetu, da pripravijo vrhunske izdelke in projekte, ki koristijo družbi.

A' Design Award se veseli promocije vrhunskih izdelkov in projektov, ki ponujajo dodatno vrednost, večjo uporabnost, novo funkcionalnost, izboljšano estetiko, izjemno učinkovitost, boljšo trajnost in večjo zmogljivost.

Nagrada A' Design Award želi biti močna gonilna sila za ustvarjanje boljše prihodnosti z dobrim dizajnom, zato nagrada A' Design Prize vsebuje predvsem veliko število storitev za promocijo nagrajenih dobrih dizajnov.


Oglejte si zmagovalce nagrad A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.