Sunshine Shore Office space by Xue Jiang

Home >


DESIGN DETAILS
DESIGN NAME:
Sunshine Shore

PRIMARY FUNCTION:
Office space

INSPIRATION:
The interior uses glass partitions to make the entire space more transparent and bright, and at the same time, the lighting and ventilation are greatly enhanced. The whole design is simple and clean, stretched the visual layer high, the light can be scattered evenly, and the light is used in layers to make the space atmosphere more stylish and warmer.

UNIQUE PROPERTIES / PROJECT DESCRIPTION:
The project is located on the top floor of the West Bank of Merrill Lynch in Dalian, China, within the golden coastline. It is committed to creating an open shared space integrating communication, learning and reading.

OPERATION / FLOW / INTERACTION:
This target is a planning and tutoring room, students and teachers could complete daily classes in this bright and transparent room, they could read, chat and relax in the bar during extracurricular time. Dorms could be used for seminars during holidays, and offer extra free time for students to complete assignments. Multi-function room could be used for accomplishment exhibition, salon, lectures and other activities.

PROJECT DURATION AND LOCATION:
The project started in October 2016 in Dalian,China, within the golden coastline,and finished in October 2017.

FITS BEST INTO CATEGORY:
Interior Space and Exhibition Design

PRODUCTION / REALIZATION TECHNOLOGY:
FRP structure Reinforced concrete

SPECIFICATIONS / TECHNICAL PROPERTIES:
Building area 500 square metre

TAGS:
Sunshine Shore, High perspective, see the sea, Office space, Bright

RESEARCH ABSTRACT:
the design goal is to create more comfortable studying and living space for students,so the designer has interviewed 50 design majored students and teachers,consulted and recorded what kind of environment would they prefer for tutoring and what kind of facilities should be equipped. After data comparison decided the current function room.The result is that this comparable traditional tutoring room is able to better satisfy what students and teachers are chasing for studying and living,so that they could enjoy studying and teaching more.

CHALLENGE:
During the designing process for multi-function room, in order to cope with the requirements for all types of exhibition and salon lectures, as well as the innovative showing boards and shelves, the designers have discussed different kinds of solutions and in the end decided to use sliding rails connecting with showing boards and the combination of showing shelves and boards, have created various collaboration to satisfy different kinds of function.

ADDED DATE:
2021-02-23 06:40:15

TEAM MEMBERS (4) :
Creative Director:Xue Jiang, Designer Director:Wanchen Sang, Design:Xin He and

IMAGE CREDITS:
Xue Jiang, 2020.

CLIENT/STUDIO/BRAND DETAILS
NAME:
869 School of Design

PROFILE:
869 Design School is a private design education school in China. The goal is to build a world-class private design school with more than 3,000 graduates in the past 20 years. We are different from traditional education methods. The school mainly provides a platform for students, so the courses include international and domestic study tours, designing exhibitions, designing lectures, improving students' horizons and discovering their own advantages.

NOMINATION DETAILS

Sunshine Shore Office Space by Xue Jiang is a Nominee in Interior Space and Exhibition Design Category.

· This project is currently confidential as results have not been announced yet. Images and further details of the project is not available for public yet, please check back later. If you are the owner of this design, please login to view the images.

· Click here to register today inorder to be able to view the profile and other works by Xue Jiang when results are announced.
AWARD DETAILS

Sunshine Shore Office Space by Xue Jiang is Runner-up for A' Design Award in Interior Space and Exhibition Design Category, 2020 - 2021.



· Press Members: Login or Register to request an exclusive interview with Xue Jiang.

· Click here to register inorder to view the profile and other works by Xue Jiang.
SOCIAL
+ Add to Likes / Favorites | Send to My Email | Submit Comment | Comment | Testimonials
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |