Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


Kihirdetik az A' Design Awards nyerteseit

A nemzetközi A' Design Award kihirdette az év legjobb dizájnjait minden tervezési tudományágban.

Az A' Design Award (http://www.designaward.com), a World Design Rankings nemzetközi formatervezési díja bejelentette legújabb tervezési versenyének eredményét.

Az A' Design Award több ezer jó dizájnt, jól megtervezett terméket és inspiráló projektet hirdetett meg nyertesnek. Az újonnan bejelentett díjnyertes terveket online teszik közzé az A' Design Award nyertes listáján.

Az A' Design Award pályaműveket gondosan értékelte egy nemzetközileg befolyásos zsűri, amely kiemelkedő akadémikusokat, befolyásos újságírókat, elismert tervezői szakembereket és tapasztalt vállalkozókat tömörített a világ minden tájáról.

Az A' Design Award zsűrije nagy figyelmet fordított az egyes projektek bemutatására és részleteire. A formatervezési díj iránt világszerte nagy volt az érdeklődés, minden jelentősebb ipari szektorból jelöltek, és számos országból érkeztek pályaművek.

A jó tervezés szerelmeseit és az újságírókat világszerte szeretettel várjuk, hogy új tervezési ihletet merítsenek, és fedezzék fel a művészetek, építészet, design és technológia legújabb trendjeit az A' Design Award díjnyertes bemutatóján. Az újságírók és a dizájnrajongók is élvezni fogják a díjnyertes tervezőkkel készült interjúkat.

Az A' Design Verseny eredményeit minden év április közepén hirdetik ki, először a díjazottak között. A nyilvános eredményhirdetés május közepén lesz.

A világ legjobb termékeit, projektjeit és szolgáltatásokat, amelyek kiváló dizájnt, technológiát és kreativitást demonstrálnak, az A' Design Award díjjal jutalmazzák. Az A' Design Award a design és az innováció kiválóságát jelképezi.

A tervezési díjak elismerésének öt különböző szintje van:

Platina: A Platinum A' Design Award címet az abszolút csodálatos, rendkívül jó, világszínvonalú dizájnoknak ítélik oda, amelyek rendkívül kiváló tervezési tulajdonságokat mutatnak be.

Arany: A Gold A' Design Award címet a rendkívül jó, világszínvonalú dizájnoknak ítélik oda, amelyek rendkívül kiváló tervezési tulajdonságokat mutatnak be.

Ezüst: A Silver A' Design Award címet a rendkívül jó, világszínvonalú dizájnoknak ítélik oda, amelyek a tervezésben kiemelkedő kiválóságot mutatnak be.

Bronz: A Bronze A' Design Award címet a nagyon jó dizájnok kapják, amelyek a dizájn kiválóságát demonstrálják.

Iron: Az Iron A' Design Award címet azok a jó tervek kapják, amelyek a dizájn kiválóságát demonstrálják.

Tervezőket, művészeket, építészeket, tervezőstúdiókat, építészeti irodákat, kreatív ügynökségeket, márkákat, cégeket és intézményeket minden országból minden évben felkérnek arra, hogy vegyenek részt az elismerésekben azzal, hogy legjobb alkotásaikat, projekteiket és termékeiket díjazásra jelölik.

Az A' Design Awards díjakat a versenykategóriák nagyon széles skálájában ítélik oda, amelyek emellett számos alkategóriát is tartalmaznak.

Az A' Design Award kategóriái öt szuperszettbe csoportosíthatók:

Díj a jó tértervezésért: A tértervezési díj kategória az építészet, a belsőépítészet, a várostervezés és a tájtervezés területén végzett jó terveket ismeri el.

Díj a jó ipari formatervezésért: Az Ipari formatervezési díj kategóriában a terméktervezés, a bútortervezés, a világítástervezés, a készüléktervezés, a járműtervezés, a csomagolástervezés és a géptervezés terén végzett jó terveket ismerik el.

Díj a jó kommunikációs tervezésért: A kommunikációs formatervezési díj kategória a grafikai tervezés, interakciós tervezés, játéktervezés, digitális művészet, illusztráció, videográfia, reklám- és marketingtervezés területén végzett jó terveket ismeri el.

Díj a jó divattervezésért: A divattervezési díj kategória az ékszertervezés, a divatkiegészítő-tervezés, a ruházati cikkek, a lábbelik és a ruhatervezés terén készült jó terveket ismeri el.

Díj a jó rendszertervezésért: A rendszertervezési díj kategória a szolgáltatástervezés, a tervezési stratégia, a stratégiai tervezés, az üzleti modell tervezése, a minőség és az innováció terén végzett jó terveket ismeri el.

A jogosult díjazottakat meghívják egy elbűvölő gálaestre és a díjátadó ünnepségre Olaszországban, ahol színpadra hívják őket, hogy megünnepeljék sikereiket, valamint átvegyék a trófeáikat, a kitüntetésüket és az évkönyveiket.

A díjnyertes terveket egy olaszországi nemzetközi design kiállításon is kiállítják. Az A' Design Award díjra jogosult nyertesei megkapják az áhított A' Design Díjat.

Az A' Design Prize egy sor PR-, reklám- és licencszolgáltatást foglal magában, amelyek elősegítik a díjnyertes jó tervek globális megbecsülését és ismertségét.

Az A' Design Prize magában foglalja az A' Design Award Winner logójának engedélyezését a jogosult nyertesek számára, hogy segítsen nekik megkülönböztetni jó dizájntermékeiket, projektjeiket és szolgáltatásaikat a piacon lévő többi terméktől, projekttől és szolgáltatástól.

Az A' Design Prize nemzetközi és többnyelvű PR-, reklám- és promóciós szolgáltatásokat foglal magában, hogy segítse a díjnyertes terveket világszerte ismertté, marketing- és médiaelhelyezésükhöz.

Az A' Design Award egy éves tervezési esemény. Már megnyílt a nevezés az A' Design Award és Verseny következő kiadására. Az A' Design Award minden országból és minden iparágból fogad nevezéseket. Az A' Design Award weboldalán várjuk az érdeklődőket, hogy jó terveket jelöljenek díjazásra.

A jelenlegi zsűritagok listája, a terv értékelési szempontjai, a tervpályázat határideje, a tervpályázati jelentkezési lapok és a tervdíj pályázati átadásának útmutatója elérhető az A' Design Award honlapján.

Az A' Design Awardsról

Az A' Design Award filantróp célja, hogy jó tervezéssel előmozdítsa a társadalmat. Az A' Design Award célja, hogy világszerte felhívja a figyelmet a helyes tervezési gyakorlatokra és elvekre, valamint felkeltse és jutalmazza a kreativitást, az eredeti ötleteket és a koncepcióalkotást minden ipari szektorban.

Az A' Design Award célja, hogy előremozdítsa a tudomány, a design és a technológia határait azáltal, hogy erős ösztönzőket hoz létre az alkotók, újítók és márkák számára világszerte, hogy olyan kiváló termékeket és projekteket állítsanak elő, amelyek a társadalom javát szolgálják.

Az A' Design Award olyan kiváló termékek és projektek népszerűsítését várja, amelyek többletértéket, nagyobb hasznosságot, új funkcionalitást, jobb esztétikát, kivételes hatékonyságot, jobb fenntarthatóságot és nagyobb teljesítményt kínálnak.

Az A' Design Award célja, hogy erős hajtóerő legyen egy jobb jövő megteremtésében a jó dizájnnal, ezért az A' Design Prize különösen nagyszámú szolgáltatást tartalmaz a díjazott jó tervek népszerűsítésére.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.