Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


Обявени са победителите на A' Design Awards

Международната награда A' Design Award обяви най-добрите дизайни на годината във всички дизайнерски дисциплини.

A' Design Award (http://www.designaward.com), международните награди за дизайн, които управляват World Design Rankings, обявиха резултатите от най-новия си конкурс за дизайн.

A' Design Award обявиха хиляди добри дизайни, добре проектирани продукти и вдъхновяващи проекти като победители. Новообявените наградени дизайни се публикуват онлайн в списъка на победителите на A' Design Award.

Заявките за A' Design Award бяха внимателно оценени от международно влиятелно голямо жури, което събра видни учени, влиятелни журналисти, утвърдени професионалисти в дизайна и опитни предприемачи от цял свят.

Журито на A' Design Award отдели голямо внимание на представянето и детайлите на всеки проект. Интересът към наградата за дизайн беше световен, с номинации от всички основни индустриални сектори и записи от значителен брой страни.

Ентусиастите на добрия дизайн и журналистите от цял свят са сърдечно поканени да получат свежо вдъхновение за дизайн и да открият най-новите тенденции в изкуствата, архитектурата, дизайна и технологиите, като посетят витрината на носителя на наградата A' Design Award. Журналистите и ентусиастите на дизайна също ще се насладят на интервютата с наградени дизайнери.

Резултатите от A' Design Competition се обявяват всяка година в средата на април, първо на победителите. Публичното обявяване на резултатите идва по-късно в средата на май.

Най-добрите продукти, проекти и услуги в световен мащаб, които демонстрират превъзходен дизайн, технология и креативност, се награждават с наградата A' Design Award. A' Design Award символизира върхови постижения в дизайна и иновациите.

Има пет различни нива на разграничаване на наградите за дизайн:

Платина: Заглавието на наградата Platinum A' Design Award се дава на абсолютно невероятни изключително добри дизайни от световна класа, които демонстрират изключително превъзходни дизайнерски качества.

Злато: Златната награда A' Design Award се дава на изключително добри дизайни от световна класа, които демонстрират изключително превъзходни дизайнерски качества.

Сребро: Заглавието на наградата Silver A' Design Award се дава на изключително добри дизайни от световна класа, които демонстрират превъзходно съвършенство в дизайна.

Бронз: Заглавието на Bronze A' Design Award се дава на много добри дизайни, които демонстрират съвършенство в дизайна.

Iron: Наградата Iron A' Design Award се дава на добрите дизайни, които демонстрират съвършенство в дизайна.

Дизайнери, художници, архитекти, дизайнерски студия, архитектурни бюра, творчески агенции, марки, компании и институции от всички страни се призовават ежегодно да участват в наградите, като номинират своите най-добри творби, проекти и продукти за разглеждане на наградата.

Наградите A' Design Awards се присъждат в много широк спектър от конкурсни категории, който освен това съдържа много подкатегории.

Категориите A' Design Award могат да бъдат групирани в пет супернабора:

Награда за добър пространствен дизайн: категорията награди за пространствен дизайн признава добрите проекти в архитектурата, интериорния дизайн, градския дизайн и ландшафтния дизайн.

Награда за добър индустриален дизайн: категорията за награда за индустриален дизайн признава добрите дизайни в продуктовия дизайн, дизайна на мебели, дизайна на осветлението, дизайна на уреди, дизайна на превозното средство, дизайна на опаковки и дизайна на машини.

Награда за добър комуникационен дизайн: категорията за награди за комуникационен дизайн признава добрите дизайни в графичния дизайн, дизайна на взаимодействие, дизайна на игри, дигиталното изкуство, илюстрацията, видеографията, рекламния и маркетинговия дизайн.

Награда за добър моден дизайн: категорията награди за моден дизайн признава добрите дизайни в дизайна на бижута, дизайна на модни аксесоари, облекло, обувки и дизайн на облекла.

Награда за добър системен дизайн: Категорията за награда за системен дизайн признава добрите дизайни в дизайна на услуги, стратегията за проектиране, стратегическия дизайн, дизайна на бизнес модела, качеството и иновациите.

Допустимите носители на награди са поканени да присъстват на бляскава гала вечер и церемония по награждаването в Италия, където ще бъдат извикани на сцената, за да отпразнуват успеха си, както и да съберат своите трофеи, наградни сертификати и годишници.

Спечелените с награди дизайни са допълнително изложени на международно изложение за дизайн в Италия. Допустимите победители в наградата A' Design Award получават желаната награда A' Design.

Наградата за дизайн A' включва серия от услуги за връзки с обществеността, реклама и лицензиране, за да се създаде глобална оценка и осведоменост за наградените добри дизайни.

Наградата за дизайн A' включва лицензиране на логото на победителя за A' Design Award за отговарящи на условията лауреати, за да им помогне да разграничат своите добри дизайнерски продукти, проекти и услуги от други продукти, проекти и услуги на пазара.

Наградата за дизайн A' включва международни и многоезични връзки с обществеността, рекламни и промоционални услуги, за да помогне на наградените дизайни да получат световно представяне, маркетинг и медийно разположение.

Наградата A' Design Award е ежегодно събитие за дизайн. Записванията за следващото издание на A' Design Award и конкурса вече са отворени. Наградата A' Design Award приема заявки от всички страни във всички индустрии. Заинтересованите страни са добре дошли да номинират добри дизайни за разглеждане на наградите на уебсайта на A' Design Award.

Списък на настоящите членове на журито, критерии за оценка на дизайна, срокове за конкурса за дизайн, формуляри за участие в конкурса за дизайн и насоки за представяне на награди за дизайн са достъпни на уебсайта на A' Design Award.

Относно A' Design Awards

Наградата A' Design Award има филантропска цел да популяризира обществото с добър дизайн. A' Design Award има за цел да създаде осведоменост за добрите дизайнерски практики и принципи в световен мащаб, както и да възпламени и възнагради креативността, оригиналните идеи и генерирането на концепции във всички индустриални сектори.

Наградата A' Design Award има за цел да прокара границите на науката, дизайна и технологиите напред чрез изграждане на силни стимули за създатели, иноватори и марки по целия свят да измислят превъзходни продукти и проекти, които са от полза за обществото.

A' Design Award очаква с нетърпение да популяризира превъзходни продукти и проекти, които предлагат допълнителна стойност, повишена полезност, нова функционалност, подобрена естетика, изключителна ефективност, по-добра устойчивост и по-висока производителност.

A' Design Award има за цел да бъде силна движеща сила за създаване на по-добро бъдеще с добър дизайн и затова наградата A' Design съдържа особено голям брой услуги за популяризиране на отличените добри дизайни.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.