Проглашени су победници А' Десигн Авардс

Home > Press > Results > Award-winning designs
Међународна награда А' Десигн Авард прогласила је најбоље дизајне године у свим дизајнерским дисциплинама.


Проглашени су победници А' Десигн Авардс

Међународна награда А' Десигн Авард прогласила је најбоље дизајне године у свим дизајнерским дисциплинама.

А' Десигн Авард (хттп://ввв.десигнавард.цом), међународне награде за дизајн које се односе на Светску ранг листу дизајна, објавиле су резултате свог најновијег конкурса за дизајн.

А' Десигн Авард прогласиле су хиљаде добрих дизајна, добро дизајнираних производа и инспиративних пројеката као победнике. Новонајављени награђивани дизајни се објављују на мрежи на листи победника А' Десигн Авард-а.

Пријаве за награду А' Десигн Авард су пажљиво процењене од стране међународно утицајног великог жирија који је окупио истакнуте академике, утицајне новинаре, етаблиране дизајнере и искусне предузетнике из целог света.

Жири А' Десигн Авард-а је посветио велику пажњу презентацији и детаљима сваког пројекта. Интересовање за награду за дизајн било је широм света, са номинацијама из свих главних индустријских сектора и пријавама из значајног броја земаља.

Ентузијасти доброг дизајна и новинари широм света су срдачно позвани да добију свежу дизајнерску инспирацију и открију најновије трендове у уметности, архитектури, дизајну и технологији посећујући излог добитника А' Десигн Авард. Новинари и ентузијасти дизајна такође ће уживати у интервјуима са награђиваним дизајнерима.

Резултати А' конкурса за дизајн се објављују сваке године средином априла, прво победницима. Јавно објављивање резултата стиже касније средином маја.

Најбољи производи, пројекти и услуге широм света који показују врхунски дизајн, технологију и креативност награђени су наградом А' Десигн Авард. А' Десигн Авард симболизује изврсност у дизајну и иновацији.

Постоји пет различитих нивоа разликовања награда за дизајн:

Платинум: Титула Платинум А' Десигн Авард се додељује апсолутно чудесним изузетно добрим дизајном светске класе који показују изузетно супериорне квалитете дизајна.

Злато: Златна А' награда за дизајн се додељује изузетно добрим дизајнима светске класе који показују изузетно супериорне квалитете дизајна.

Сребро: Титула Силвер А' Десигн Авард се додељује изузетно добрим дизајнима светске класе који показују врхунску изврсност у дизајну.

Бронза: Титула Бронзе А' Десигн Авард се додељује веома добрим дизајнима који показују изврсност у дизајну.

Ирон: Титула Ирон А' Десигн Авард се додељује добрим дизајном који показује изврсност у дизајну.

Дизајнери, уметници, архитекте, дизајнерски студији, бирои за архитектуру, креативне агенције, брендови, компаније и институције из свих земаља се сваке године позивају да учествују у признањима номинујући своје најбоље радове, пројекте и производе за разматрање награде.

А' Десигн Авардс се додељују у веома широком спектру категорија такмичења, које даље садрже многе поткатегорије.

Категорије А' Десигн Авард могу бити груписане у пет суперскупова:

Награда за добар просторни дизајн: Категорија награде за просторни дизајн признаје добре дизајне у архитектури, дизајну ентеријера, урбаном дизајну и пејзажном дизајну.

Награда за добар индустријски дизајн: Категорија награде за индустријски дизајн признаје добар дизајн у дизајну производа, дизајну намештаја, дизајну осветљења, дизајну уређаја, дизајну возила, дизајну амбалаже и дизајну машина.

Награда за добар комуникацијски дизајн: Категорија награда за комуникацијски дизајн признаје добре дизајне у графичком дизајну, дизајну интеракције, дизајну игара, дигиталној уметности, илустрацији, видеографији, рекламном и маркетиншком дизајну.

Награда за добар модни дизајн: категорија награда за модни дизајн препознаје добар дизајн у дизајну накита, дизајну модних додатака, одеће, обуће и одевних предмета.

Награда за добар дизајн система: Категорија награде за дизајн система препознаје добре дизајне у дизајну услуга, стратегији дизајна, стратешком дизајну, дизајну пословног модела, квалитету и иновацијама.

Добитници који испуњавају услове позвани су да присуствују гламурозној гала вечери и церемонији доделе награда у Италији, где ће бити позвани да прославе свој успех, као и да покупе своје трофеје, наградне сертификате и годишњаке.

Награђивани дизајни су даље изложени на међународној изложби дизајна у Италији. Победници који испуњавају услове за А' Десигн Авард добијају престижну А' Десигн награду.

А' Десигн Призе укључује низ услуга везаних за односе с јавношћу, публицитет и лиценцирање како би се створило глобално поштовање и свест о награђиваним добрим дизајном.

А' Десигн Призе укључује лиценцирање логотипа А' Десигн Авард Виннер Лого за квалификоване лауреате како би им се помогло да разликују своје добре дизајнерске производе, пројекте и услуге од других производа, пројеката и услуга на тржишту.

А' Десигн Призе укључује међународне и вишејезичне односе с јавношћу, рекламне и промотивне услуге које помажу награђиваним дизајнима да стекну светску изложеност, маркетинг и пласман у медијима.

А' Десигн Авард је годишњи догађај за дизајн. Пријаве за следеће издање А' Десигн Авард и конкурса су већ отворене. А' Десигн Авард прихвата пријаве из свих земаља у свим индустријама. Заинтересоване стране су добродошле да номинују добре дизајне за разматрање награда на веб страници А' Десигн Авард.

Списак тренутних чланова жирија, критеријуми за оцењивање дизајна, рокови за конкурс за дизајн, обрасци за пријаву на конкурс за дизајн и упутства за презентацију награда за дизајн доступни су на веб страници А' Десигн Авард.

О А' Десигн Авардс

А' Десигн Авард има филантропски циљ да унапреди друштво добрим дизајном. А' Десигн Авард има за циљ да створи свест о добрим дизајнерским праксама и принципима широм света, као и да подстакне и награди креативност, оригиналне идеје и генерисање концепта у свим индустријским секторима.

А' Десигн Авард има за циљ да помери границе науке, дизајна и технологије напред изградњом снажних подстицаја за креаторе, иноваторе и брендове широм света да осмисле врхунске производе и пројекте који користе друштву.

А' Десигн Авард се радује промовисању врхунских производа и пројеката који нуде додатну вредност, повећану корисност, нову функционалност, побољшану естетику, изузетну ефикасност, бољу одрживост и веће перформансе.

А' Десигн Авард има за циљ да буде снажна покретачка снага ка стварању боље будућности са добрим дизајном, и зато А' Десигн Призе посебно садржи велики број услуга за промоцију награђених добрих дизајна.


Погледајте победнике А' Десигн Авардс
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.