THE AWARD
CATEGORIES
REGISTRATION
SUBMIT YOUR WORK
ENTRY INSTRUCTIONS
TERMS & CONDITIONS
PUBLICATIONS
DATES & FEES
METHODOLOGY
CONTACT
WINNERS
PRESS ROOM
GET INVOLVED
DESIGN PRIZE
DESIGN STORE
 
THE AWARD | JURY | CATEGORIES | REGISTRATION | PRESS | WINNERS | PUBLICATIONS | ENTRY INSTRUCTIONS

Jansen Campus Office Building by Davide MacUllo

Home > Winners > #26065 > Translations


ORIGINAL TRANSLATIONS
Translations below are provided Davide MacUllo
English (EN)
English
Office Building
The building is a striking new addition to the skyline, linking the industrial area and the old town and takes its triangular forms from the traditional pitched roofs of Oberriet. The project integrates innovative technologies, includes new details and materials and meets strict Swiss ‘Minergie’ sustainable building standards. The facade is clad in a dark pre-patinated perforated Rheinzink mesh that evokes the density of the tones of the wooden buildings of the surrounding area. Customised work spaces are open plan and the geometry of the building slices out views to the Rheintal.
 
TRANSLATIONS BASED ON ORIGINAL ENGLISH TEXT
Translations below are provided third-party translators.
Russian (RU)
русский язык
Офисное здание
Здание является новым ярким дополнением к пейзажу, связывая промышленную зону и старый город и обязан своими треугольными формами традиционным скатнымх крышам. Проект объединяет инновационные технологии, включая в себя новые детали и материалы, при этом отвечая строгим нормам экологичного строительства в Швейцарии. Фасад представлен темным, предварительно патинированным, перфорированным цинт-титановым покрытием, которая воссоздает тона окружающих деревянных зданий. Индивидуальные рабочие пространства представлены открытой планировкой, а геометрия здания открывает вид на долину Рейна.
Turkish (TR)
Türkçe
Ofis Binası
Bina endüstri bölgesi ile eski şehri birbirine bağlayan ve üçgen formunu Oberriet’in eğik çatılarından alan göğe doğru çarpıcı bir yükseltidir. Proje yenilikçi teknolojileri bir arada kullanıyor. Yeni detaylar ve malzemeler kullanıyor ve İsviçre’nin sıkı ‘Minergie’ sürdürülebilir yapı standardını karşılıyor. Ön cephe çevre bölgelerdeki tahta evlerin renklerini andıran parlatılmış ve delikli Rheinzink kaplama ile kaplanmış. Kişisel çalışma alanları açık mekan olarak düzenlenmiş ve yapının geometrisi Rheintal manzarasını ortaya çıkarıyor.
 
 
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |