Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


Zbulohen fituesit e A' Design Awards

Çmimi ndërkombëtar A' Design shpalli dizajnet më të mira të vitit në të gjitha disiplinat e dizajnit.

A' Design Award (http://www.designaward.com), çmimet ndërkombëtare të dizajnit që rregullojnë renditjen botërore të dizajnit, shpalli rezultatet e konkursit të saj të fundit të dizajnit.

A' Design Award ka shpallur fitues mijëra dizajne të mira, produkte të dizajnuara mirë dhe projekte frymëzuese. Modelet e sapo shpallura fituese të çmimeve publikohen në internet në listën e fituesve të A' Design Award.

Regjistrimet e A' Design Award u vlerësuan me kujdes nga një panel jurie e madhe me ndikim ndërkombëtar që mblodhi së bashku akademikë të shquar, gazetarë me ndikim, profesionistë të njohur të dizajnit dhe sipërmarrës me përvojë nga e gjithë bota.

Juria e A' Design Award i kushtoi vëmendje të madhe prezantimit dhe detajeve të secilit projekt. Interesi për çmimin e dizajnit ishte mbarëbotëror, me nominime nga të gjithë sektorët kryesorë industrialë dhe hyrje nga një numër i konsiderueshëm vendesh.

Të apasionuarit pas dizajnit të mirë dhe gazetarët në mbarë botën janë të ftuar përzemërsisht të marrin frymëzim të ri të dizajnit dhe të zbulojnë tendencat më të fundit në art, arkitekturë, dizajn dhe teknologji duke vizituar vitrinën e fituesve të A' Design Award. Gazetarët dhe entuziastët e dizajnit do të shijojnë gjithashtu intervistat me stilistë fitues të çmimeve.

Rezultatet e Konkursit A' Dizajn shpallen çdo vit në mes të prillit, së pari për fituesit e çmimeve. Njoftimi i rezultateve publike vjen më vonë në mes të majit.

Produktet, projektet dhe shërbimet më të mira në mbarë botën që demonstrojnë dizajn, teknologji dhe kreativitet superior, shpërblehen me A' Design Award. Çmimi A' Design simbolizon përsosmërinë në dizajn dhe inovacion.

Ekzistojnë pesë nivele të ndryshme të dallimit të çmimeve të dizajnit:

Platinum: Titulli Platinum A' Design Award u jepet modeleve absolutisht të mrekullueshme jashtëzakonisht të mira të klasit botëror që demonstrojnë cilësi jashtëzakonisht superiore të dizajnit.

Ari: Titulli Gold A' Design Award u jepet modeleve jashtëzakonisht të mira të klasit botëror që demonstrojnë cilësi jashtëzakonisht superiore të dizajnit.

Silver: Titulli Silver A' Design Award u jepet modeleve jashtëzakonisht të mira të klasit botëror që demonstrojnë një përsosmëri superiore në dizajn.

Bronze: Titulli Bronze A' Design Award u jepet modeleve shumë të mira që demonstrojnë përsosmëri në dizajn.

Hekuri: Titulli Iron A' Design Award u jepet modeleve të mira që demonstrojnë përsosmëri në dizajn.

Dizajnerët, artistët, arkitektët, studiot e projektimit, zyrat e arkitekturës, agjencitë kreative, markat, kompanitë dhe institucionet nga të gjitha vendet thirren çdo vit për të marrë pjesë në vlerësime duke nominuar veprat, projektet dhe produktet e tyre më të mira për vlerësim.

Çmimet A' Design jepen në një gamë shumë të gjerë të kategorive të konkurrencës, e cila më tej përmban shumë nënkategori.

Kategoritë A' Design Award mund të grumbullohen në pesë supersete:

Çmimi për Dizajn të Mirë Hapësinor: Kategoria e çmimit të dizajnit hapësinor njeh dizajne të mira në arkitekturë, dizajn të brendshëm, dizajn urban dhe dizajn peizazhi.

Çmimi për Dizajn të Mirë Industrial: Kategoria e çmimit të dizajnit industrial njeh dizajne të mira në dizajnimin e produkteve, dizajnin e mobiljeve, dizajnin e ndriçimit, dizajnin e pajisjeve, dizajnin e automjeteve, dizajnin e paketimit dhe dizajnin e makinerive.

Çmimi për Dizajn të Mirë të Komunikimit: Kategoria e çmimeve të dizajnit të komunikimit njeh dizajne të mira në dizajn grafik, dizajn ndërveprim, dizajn lojërash, art dixhital, ilustrim, videografi, reklamim dhe dizajn marketing.

Çmimi për dizajn të mirë të modës: Kategoria e çmimeve të dizajnit të modës njeh dizajne të mira në dizajnin e bizhuterive, dizajnin e aksesorëve të modës, veshjet, këpucët dhe dizajnin e veshjeve.

Çmimi për Dizajn të Mirë të Sistemit: Kategoria e çmimit të dizajnit të sistemit njeh dizajne të mira në dizajnimin e shërbimit, strategjinë e projektimit, dizajnin strategjik, dizajnimin e modelit të biznesit, cilësinë dhe inovacionin.

Fituesit e kualifikuar të çmimeve ftohen të marrin pjesë në një natë magjepsëse gala dhe ceremoni çmimesh në Itali, ku do të thirren në skenë për të festuar suksesin e tyre, si dhe për të mbledhur trofetë e tyre, certifikatat e çmimeve dhe librat vjetorë.

Modelet fituese të çmimeve ekspozohen më tej në një ekspozitë ndërkombëtare të dizajnit në Itali. Fituesve të kualifikuar të çmimit A' Design u jepet çmimi i lakmuar A' Design.

Çmimi A' Design përfshin një sërë shërbimesh marrëdhëniesh me publikun, publicitet dhe licencim për të ndihmuar në krijimin e një vlerësimi dhe ndërgjegjësimi global për modelet e mira të vlerësuara me çmime.

Çmimi A' Design përfshin licencimin e Logos së Fituesit të A' Design Award për laureatët e kualifikuar për t'i ndihmuar ata të dallojnë produktet, projektet dhe shërbimet e tyre të mira të dizajnit nga produktet, projektet dhe shërbimet e tjera në treg.

Çmimi A' Design përfshin marrëdhënie publike ndërkombëtare dhe shumëgjuhëshe, shërbime reklamimi dhe promovimi për të ndihmuar dizajnet fituese të çmimeve të fitojnë ekspozim në mbarë botën, marketing dhe vendosje në media.

A' Design Award është një ngjarje vjetore e dizajnit. Regjistrimet në edicionin e ardhshëm të A' Design Award dhe Konkurs janë tashmë të hapura. Çmimi A' Design pranon aplikime nga të gjitha vendet në të gjitha industritë. Palët e interesuara janë të mirëpritura të nominojnë dizajne të mira për t'u marrë në konsideratë çmimet në faqen e internetit të A' Design Award.

Lista e anëtarëve aktualë të jurisë, kriteret e vlerësimit të dizajnit, afatet e konkursit të dizajnit, formularët e hyrjes në konkursin e dizajnit dhe udhëzimet e prezantimit të hyrjes për çmimin e dizajnit janë të disponueshme nga faqja e internetit A' Design Award.

Rreth A' Design Awards

Çmimi A' Design ka një qëllim filantropik për të avancuar shoqërinë me dizajn të mirë. A' Design Award synon të krijojë ndërgjegjësim për praktikat dhe parimet e mira të dizajnit në mbarë botën, si dhe të ndezë dhe shpërblejë kreativitetin, idetë origjinale dhe gjenerimin e koncepteve në të gjithë sektorët industrialë.

Çmimi A' Design synon të çojë përpara kufijtë e shkencës, dizajnit dhe teknologjisë duke ndërtuar stimuj të fortë për krijuesit, novatorët dhe markat në mbarë botën për të dalë me produkte dhe projekte superiore që përfitojnë shoqërinë.

A' Design Award mezi pret të promovojë produkte dhe projekte superiore që ofrojnë vlerë shtesë, rritje të dobishmërisë, funksionalitet të ri, estetikë të përmirësuar, efikasitet të jashtëzakonshëm, qëndrueshmëri më të mirë dhe performancë më të lartë.

A' Design Award synon të jetë një forcë shtytëse e fortë drejt krijimit të një të ardhmeje më të mirë me dizajn të mirë, dhe kjo është arsyeja pse Çmimi A' Design përmban veçanërisht një numër të madh shërbimesh për të promovuar dizajnet e mira të vlerësuara.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.