Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


De winnaars van de A' Design Awards zijn bekend

De internationale A' Design Award maakte de beste ontwerpen van het jaar bekend in alle ontwerpdisciplines.

A' Design Award (http://www.designaward.com), de internationale designprijzen die de World Design Rankings bepalen, maakte de resultaten bekend van haar nieuwste ontwerpwedstrijd.

A' Design Award heeft duizenden goede ontwerpen, goed ontworpen producten en inspirerende projecten als winnaars aangekondigd. Nieuw aangekondigde bekroonde ontwerpen worden online gepubliceerd op de winnaarslijst van de A' Design Award.

De inzendingen van de A' Design Award werden zorgvuldig beoordeeld door een internationaal invloedrijk grand jurypanel dat vooraanstaande academici, invloedrijke journalisten, gevestigde designprofessionals en ervaren ondernemers van over de hele wereld samenbracht.

De jury van de Design Award besteedde veel aandacht aan de presentatie en details van elk project. De belangstelling voor de designprijs was wereldwijd, met nominaties uit alle belangrijke industriële sectoren en inzendingen uit een aanzienlijk aantal landen.

Liefhebbers van goed design en journalisten over de hele wereld worden van harte uitgenodigd om nieuwe ontwerpinspiratie op te doen en de nieuwste trends op het gebied van kunst, architectuur, design en technologie te ontdekken door een bezoek te brengen aan de showcase van de A' Design Award-winnaar. Journalisten en designliefhebbers zullen ook genieten van de interviews met bekroonde ontwerpers.

De resultaten van A' Design Competition worden elk jaar half april bekendgemaakt, eerst aan de prijswinnaars. De aankondiging van de openbare resultaten komt later, midden mei.

De beste producten, projecten en diensten wereldwijd die superieur design, technologie en creativiteit demonstreren, worden beloond met de A' Design Award. A' Design Award symboliseert uitmuntendheid in design en innovatie.

Er zijn vijf verschillende niveaus van onderscheiding voor designprijzen:

Platina: De Platinum A' Design Award-titel wordt toegekend aan absoluut geweldige, extreem goede ontwerpen van wereldklasse die buitengewoon superieure ontwerpkwaliteiten vertonen.

Goud: De Gold A' Design Award-titel wordt toegekend aan extreem goede ontwerpen van wereldklasse die buitengewoon superieure ontwerpkwaliteiten vertonen.

Zilver: De Silver A' Design Award-titel wordt toegekend aan buitengewoon goede ontwerpen van wereldklasse die een superieure uitmuntendheid in design demonstreren.

Brons: De Bronze A' Design Award-titel wordt toegekend aan zeer goede ontwerpen die uitmuntendheid in design demonstreren.

IJzer: De Iron A' Design Award-titel wordt toegekend aan goede ontwerpen die uitmuntendheid in design demonstreren.

Ontwerpers, kunstenaars, architecten, ontwerpstudio's, architectenbureaus, creatieve bureaus, merken, bedrijven en instellingen uit alle landen worden jaarlijks opgeroepen om deel te nemen aan de onderscheidingen door hun beste werken, projecten en producten te nomineren voor prijsoverweging.

De A' Design Awards worden uitgereikt in een zeer breed scala aan wedstrijdcategorieën, die verder vele subcategorieën bevatten.

De A' Design Award-categorieën kunnen worden geclusterd in vijf supersets:

Prijs voor goed ruimtelijk ontwerp: de categorie Ruimtelijke ontwerpprijs erkent goede ontwerpen in architectuur, interieurontwerp, stedenbouw en landschapsontwerp.

Award voor goed industrieel ontwerp: Award-categorie voor industrieel ontwerp erkent goede ontwerpen in productontwerp, meubelontwerp, lichtontwerp, apparaatontwerp, voertuigontwerp, verpakkingsontwerp en machineontwerp.

Award voor goed communicatieontwerp: de categorie Communicatieontwerp prijst goede ontwerpen in grafisch ontwerp, interactieontwerp, game-ontwerp, digitale kunst, illustratie, videografie, reclame en marketingontwerp.

Award for Good Fashion Design: de categorie Fashion Design Award erkent goede ontwerpen in het ontwerpen van sieraden, het ontwerpen van modeaccessoires, kleding, schoenen en kleding.

Award voor goed systeemontwerp: de categorie Systeemontwerpprijs erkent goede ontwerpen op het gebied van serviceontwerp, ontwerpstrategie, strategisch ontwerp, bedrijfsmodelontwerp, kwaliteit en innovatie.

In aanmerking komende prijswinnaars worden uitgenodigd om een glamoureuze gala-avond en prijsuitreiking bij te wonen in Italië, waar ze op het podium worden geroepen om hun succes te vieren en om hun trofeeën, prijscertificaten en jaarboeken in ontvangst te nemen.

Bekroonde ontwerpen worden verder tentoongesteld in een internationale designtentoonstelling in Italië. In aanmerking komende winnaars van de A' Design Award krijgen de felbegeerde A' Design Prize.

De A' Design Prize omvat een reeks public relations-, publiciteits- en licentiediensten om een wereldwijde waardering en bekendheid te creëren voor de bekroonde goede ontwerpen.

De A' Design Prize omvat een licentie van het A' Design Award Winner Logo aan in aanmerking komende laureaten om hen te helpen hun goede designproducten, projecten en diensten te onderscheiden van andere producten, projecten en diensten op de markt.

De A' Design Prize omvat internationale en meertalige public relations, reclame- en promotiediensten om bekroonde ontwerpen wereldwijd bekendheid, marketing en mediaplaatsing te geven.

De A' Design Award is een jaarlijks designevenement. De inschrijvingen voor de volgende editie van de A' Design Award en Competitie zijn al open. De A' Design Award accepteert inzendingen uit alle landen in alle sectoren. Geïnteresseerde partijen zijn welkom om goede ontwerpen te nomineren voor prijzen op de website van de A' Design Award.

Een lijst van huidige juryleden, ontwerpbeoordelingscriteria, deadlines voor ontwerpwedstrijden, inschrijfformulieren voor ontwerpwedstrijden en richtlijnen voor de presentatie van ontwerpprijzen zijn beschikbaar op de website van de A' Design Award.

Over A' Design Awards

De A' Design Award heeft een filantropisch doel om de samenleving vooruit te helpen met goed design. A' Design Award is bedoeld om wereldwijd bewustzijn te creëren voor goede ontwerppraktijken en -principes, en om creativiteit, originele ideeën en conceptgeneratie in alle industriële sectoren aan te wakkeren en te belonen.

De A' Design Award heeft tot doel de grenzen van wetenschap, design en technologie te verleggen door sterke prikkels te creëren voor makers, innovators en merken over de hele wereld om superieure producten en projecten te bedenken die de samenleving ten goede komen.

A' Design Award kijkt ernaar uit om superieure producten en projecten te promoten die toegevoegde waarde, meer bruikbaarheid, nieuwe functionaliteit, verbeterde esthetiek, uitzonderlijke efficiëntie, betere duurzaamheid en hogere prestaties bieden.

De A' Design Award wil een sterke aanjager zijn van het creëren van een betere toekomst met goed design en daarom bevat de A' Design Award vooral een groot aantal diensten om de bekroonde goede ontwerpen te promoten.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.