Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


S'anuncien els guanyadors dels premis A' Design

El premi internacional A' Design Award va anunciar els millors dissenys de l'any en totes les disciplines de disseny.

A' Design Award (http://www.designaward.com), els premis internacionals de disseny que regeixen el World Design Rankings, van anunciar els resultats del seu darrer concurs de disseny.

A' Design Award ha anunciat com a guanyadors milers de bons dissenys, productes ben dissenyats i projectes inspiradors. Els dissenys premiats recentment anunciats es publiquen en línia a la llista de guanyadors d'A' Design Award.

Les entrades dels premis A' Design Award van ser avaluades acuradament per un gran jurat d'influència internacional que va reunir acadèmics destacats, periodistes influents, professionals del disseny consagrats i empresaris experimentats d'arreu del món.

El jurat del Premi de Disseny A' va dedicar molta atenció a la presentació i els detalls de cada projecte. L'interès pel premi de disseny va ser arreu del món, amb nominacions de tots els principals sectors industrials i entrades d'un nombre significatiu de països.

Els entusiastes del bon disseny i els periodistes de tot el món estan cordialment convidats a inspirar-se en el disseny i descobrir les últimes tendències en art, arquitectura, disseny i tecnologia visitant l'aparador dels guanyadors del premi A' Design Award. Els periodistes i els entusiastes del disseny també gaudiran de les entrevistes amb dissenyadors guardonats.

Els resultats del Concurs de Disseny A' s'anuncien cada any a mitjans d'abril, primer als guanyadors dels premis. L'anunci públic dels resultats arriba més tard a mitjans de maig.

Els millors productes, projectes i serveis d'arreu del món que demostrin un disseny, tecnologia i creativitat superiors són premiats amb el A' Design Award. A' Design Award simbolitza l'excel·lència en disseny i innovació.

Hi ha cinc nivells diferents de distinció dels premis de disseny:

Platí: el títol dels premis de disseny Platinum A' s'atorga a dissenys absolutament meravellosos i molt bons de classe mundial que demostren qualitats de disseny molt superiors.

Or: el títol Gold A' Design Award s'atorga a dissenys de classe mundial extremadament bons que demostren qualitats de disseny molt superiors.

Plata: el títol Silver A' Design Award s'atorga a dissenys de classe mundial molt bons que demostren una excel·lència superior en el disseny.

Bronze: el títol Bronze A' Design Award s'atorga a molt bons dissenys que demostren l'excel·lència en el disseny.

Iron: El títol Iron A' Design Award s'atorga a bons dissenys que demostren l'excel·lència en el disseny.

Dissenyadors, artistes, arquitectes, estudis de disseny, gabinets d'arquitectura, agències creatives, marques, empreses i institucions de tots els països estan convocats anualment a participar en els reconeixements nominant les seves millors obres, projectes i productes per a la seva consideració.

Els premis A' Design s'atorguen en una gamma molt àmplia de categories de competició, que a més conté moltes subcategories.

Les categories A' Design Award es poden agrupar en cinc superconjunts:

Premi al bon disseny espacial: la categoria de premis de disseny espacial reconeix els bons dissenys en arquitectura, disseny d'interiors, disseny urbà i disseny del paisatge.

Premi al bon disseny industrial: la categoria de premis de disseny industrial reconeix bons dissenys en disseny de productes, disseny de mobles, disseny d'il·luminació, disseny d'electrodomèstics, disseny de vehicles, disseny d'envasos i disseny de maquinària.

Premi al bon disseny de comunicació: la categoria de premis de disseny de comunicació reconeix bons dissenys en disseny gràfic, disseny d'interacció, disseny de jocs, art digital, il·lustració, videografia, publicitat i disseny de màrqueting.

Premi al bon disseny de moda: la categoria de premis al disseny de moda reconeix els bons dissenys en disseny de joies, disseny d'accessoris de moda, roba, calçat i disseny de peces de vestir.

Premi al bon disseny de sistemes: la categoria de premis de disseny de sistemes reconeix els bons dissenys en disseny de serveis, estratègia de disseny, disseny estratègic, disseny de models de negoci, qualitat i innovació.

Els guanyadors dels premis elegibles estan convidats a assistir a una nit de gala glamurosa i a una cerimònia de lliurament de premis a Itàlia, on seran cridats a l'escenari per celebrar el seu èxit i recollir els seus trofeus, certificats de premis i anuaris.

Els dissenys guardonats també s'exposen en una exposició internacional de disseny a Itàlia. Els guanyadors elegibles de l'A' Design Award reben el cobejat A' Design Prize.

L'A' Design Prize inclou una sèrie de serveis de relacions públiques, publicitat i llicències per ajudar a crear una apreciació i consciència global dels bons dissenys guardonats.

L'A' Design Prize inclou la llicència del logotip del guanyador del A' Design Award als premiats elegibles per ajudar-los a diferenciar els seus productes, projectes i serveis de bon disseny d'altres productes, projectes i serveis del mercat.

L'A' Design Prize inclou serveis de relacions públiques, publicitat i promoció internacionals i multilingües per ajudar els dissenys guardonats a guanyar visibilitat, màrqueting i col·locació als mitjans a tot el món.

L'A' Design Award és un esdeveniment anual de disseny. Les inscripcions per a la propera edició del Premi i Concurs de Disseny A' ja estan obertes. L'A' Design Award accepta inscripcions de tots els països de totes les indústries. Les persones interessades poden nominar bons dissenys per a la consideració dels premis al lloc web del A' Design Award.

La llista dels membres actuals del jurat, els criteris d'avaluació del disseny, els terminis del concurs de disseny, els formularis d'inscripció al concurs de disseny i les directrius de presentació d'inscripcions als premis de disseny estan disponibles al lloc web de l'A' Design Award.

Sobre A' Design Awards

L'A' Design Award té un objectiu filantròpic per avançar la societat amb un bon disseny. A' Design Award té com a objectiu crear consciència de les bones pràctiques i principis de disseny a tot el món, així com encendre i premiar la creativitat, les idees originals i la generació de conceptes en tots els sectors industrials.

L'A' Design Award té com a objectiu avançar les fronteres de la ciència, el disseny i la tecnologia mitjançant la creació d'incentius forts perquè els creadors, innovadors i marques de tot el món creïn productes i projectes superiors que beneficiïn la societat.

A' Design Award està desitjant promocionar productes i projectes superiors que ofereixin un valor addicional, una utilitat més gran, una nova funcionalitat, una estètica millorada, una eficiència excepcional, una millor sostenibilitat i un major rendiment.

L'A' Design Award pretén ser un motor fort per crear un futur millor amb un bon disseny, i per això l'A' Design Prize conté especialment un gran nombre de serveis per promocionar els bons dissenys premiats.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.