Call for Entries

Home > Press > Call for Entries > Romanian (Moldova)
Apel de participare la A` Design Award & Competition

Apel de participare la A` Design Award & Competition
A`Design Award & Competition este cea mai mare competiție jurizată de design din lume, care are loc anual la nivel internațional. Premiile (disticțiile) A`Design se acordă într-o gamă largă de domenii de creație pentru a scoate în evidență cei mai buni designeri din orice țară, în toate domeniile. Lucrările înscrise la concurs sunt evaluate de experți și jurizate anonim de o comisie influentă de jurați formată din academicieni cu experiență, reprezentanți proeminenți ai presei și profesioniști recunoscuți. A`Design Award&Competition promite renume, prestigiu, publicitate și recunoaștere internațională tuturor câștigătorilor concursului A`Design Award prin intermediul premiului A`Design care este acordat pentru a celebra lucrările de design premiate.

Premiul A`Design Award aduce designerilor premiați o promovare râvnită și cuprinzătoare. Premiul A`Design Award include, fără să se limiteze, următoarele: certificat internațional de design în ramă metalică, invitație la gala exclusivistă a laureaților din Italia, expoziția fizică și virtuală a proiectelor premiate, poster format A2 al proiectelor premiate, publicarea în anuarul tipărit al celor mai bune proiecte, trofeu special 3D din metal în cutie neagră de lux, traducerea proiectului în peste 20 de limbi în scopul de a atinge audiențe internaționale, un interviu exclusiv cu câștigătorul competiției, pregătirea și distribuirea comunicatelor de presă, licență pentru utilizarea logo-ului " A`Design Award Winner" în comunicarea Dumneavoastră, promovarea lucrărilor premiate în alte mii de publicații, apariții în mass-media prin intermediul partenerilor noștri media, includerea în clasamentele mondiale de design, precum și accesul la alte instrumente de marketing și PR.

Competiția A`Design Award a fost instituită pentru a promova și recunoaște cele mai bune creații de design din toate țările și din toate disciplinele. Principalul scop al A`Design Award&Competition este cel de a crea o conștiință globală și o înțelegere a practicilor și principiilor de bun model prin scoaterea în evidență a celor mai bune modele de design din toate țările și din toate domeniile industriale. Scopul final al competiției A`Design Awards este cel de a-i împinge (îndemna) pe designerii, companiile și mărcile din toată lumea să creeze produse și proiecte superioare de care să poată beneficia societatea.

Competiția A`Design Award are un scop filantropic de a aduce progresul societății prin depășirea limitelor științei, designului, creativității și tehnologiei, gata de a crea stimulente pentru inovatori de a veni cu idei mai bune. Competiția A`Design are ca scop crearea stimulentelor care pot aprinde și răsplăti creativitatea, ideile originale și generarea conceptului nou în toate sectoarele industriale. Logo-ul “A`Design Award Winner”, oferit modelelor de design premiate, semnifică modele originale, funcționale și eficiente care ajută lumea să devină un loc mai bun.

În fiecare an, proiectele care se concentrează pe inovație, tehnologie, design și creativitate sunt premiate cu A`Design Award. Înscrierile la concurs sunt acceptate în fiecare an până la data de 28 februarie, iar rezultatele sunt anunțate pe 15 aprilie. Designerii din întreaga lume sunt invitați să ia parte la concurs prin înscrierea celor mai bune lucrări, proiecte și produse personale. La înscriere sunt acceptate lucrările create în ultimii 10 ani.

Aflați mai multe despre A`Design Awards
Urmăriți prezentarea A`Design Award: http://www.designaward.com
Prezentarea în detaliu a premiilor (distincțiilor) A`Design: http://www.whatisadesignaward.com
Răsfoiți (vizualizați) proiectele premiate: http://www.awardeddesigns.com
Accesați mapele de presă cu proiectele și lucrările premiate: http://www.press-kit.org
Citiți interviuri cu designeri câștigători: http://www.design-interviews.com
Înscrieți-vă lucrările premiate în concursul A`Design Award: https://competition.adesignaward.com/registration.php
Descoperiți clasamentele mondiale în design: http://www.worlddesignrankings.com
Descărcați logo-ul A`Design Award și imagini care pot fi publicate (editate): https://competition.adesignaward.com/downloads.html

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |