Call for Entries

Home > Press > Call for Entries > Javanese
Undangan kanggo Entri A' Design Award & Competition

Undangan kanggo Entri A' Design Award & Competition
A' Design Award & Competition iki yaiku sayembara internasional taunan kanggo desain. A' Design Accolades diatur ing jero macem-macem nggon elmu kreatif kanggo nyoroti perancang-perancang paling becik saka kabeh negara ing kabeh disiplin. Entri kanggo sayembara iki dperiksa-bareng lan sacara anonym dibiji panel juri sing nduwe pengalaman akademik, anggota pers kucara, lan kalangan praktisi. A' Design Award & Competition ngujarake ketenaran, kebekten, publikasi, lan pangakon internasional kanggo kabeh A' Design Award Winners liwat A' Design Prize sing diwenehna kanggo ngerayakake desain pemenang.

"A' Design Prize" iki yaiku kit pemenang sing diarep-arepake lan pepak kanggo desain kang menang. "A' Design Prize" iki maceme akeh banget, klebu; sertifikat kelinuwihan desain internasional ing bingkai logam, uleman menyang gala-bengi eksklusif ing Italia, pameran sacara online + offline kanggo proyek sing menang, poster A2 kanggo proyek sing menang, publikasi buku taunan sing dicetak karo sampul atos, piala logam khusus sing dicetak 3D ing wadah kotak ireng kang mewah, terjemahan proyek ing 20+ basa supaya pener-bener tekan menyang para pamirsa internasional, wawancara eksklusif karo pemenang, jagan siaran pers lan distribusi, lisensi kanggo nggunakake "A' Design Award Winner Logo" ing komunikasine panjenengan, promosi karya sing menang ing ewonan media publikasi liyane, panampilan liwat mitra pers kita, penyertaan ing World Design Rankings mawa akses menyang piranti marketing lan PR sateruse.

Saben taun, proyek-proyek sing focus marang inovasi, teknologi, desain, lan kreativitas diwenehi pangregan karo A' Design Award. Entri sing katampa nganti 28 Februari saben taune lan kasile diumumake ing 15 April saben taune. Perancang saka kabeh negara diceluk kanggo meluing Pangregain iki karo ngalebokake karya, proyek, lan produk paling becik dekne kabeh. Entri ditampa angger dirancang sakjerone 10 taun pungkasan.

Mangerteni A' Design Awards kang luwih lengkap
Pirsani A' Design Award Presentation: http://www.designaward.com
In-depth Presentation of A' Design Accolades: http://www.whatisadesignaward.com
Nggoleki desain pemenang anugerah: http://www.awardeddesigns.com
Access Press-Kits saka karya lan proyek pemenang anugerah: http://www.press-kit.org
Waca Wawancara karo Perancang Pemenang Anugerah: http://www.design-interviews.com
Nglebokake karya menyang A' Design Competition ing: https://competition.adesignaward.com/registration.php
Ketemu World Design Rankings: http://www.worlddesignrankings.com
Unduh A' Design Award Logo & Editorial Images: https://competition.adesignaward.com/downloads.html

See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Follow us : Twitter Twitter | Twitter Facebook | Twitter Google+.
Share |