Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


Ανακοινώθηκαν οι νικητές των A' Design Awards

Το διεθνές A' Design Award ανακοίνωσε τα καλύτερα σχέδια της χρονιάς σε όλους τους κλάδους σχεδιασμού.

Το A' Design Award (http://www.designaward.com), τα διεθνή βραβεία σχεδιασμού που διέπουν την παγκόσμια κατάταξη σχεδίου, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του τελευταίου του διαγωνισμού σχεδιασμού.

Το A' Design Award έχει ανακοινώσει χιλιάδες καλά σχέδια, καλοσχεδιασμένα προϊόντα και εμπνευσμένα έργα ως νικητές. Τα πρόσφατα ανακοινωθέντα βραβευμένα σχέδια δημοσιεύονται ηλεκτρονικά στη λίστα των νικητών του A' Design Award.

Οι συμμετοχές για το A' Design Award αξιολογήθηκαν προσεκτικά από μια μεγάλη επιτροπή με διεθνή επιρροή που συγκέντρωσε εξέχοντες ακαδημαϊκούς, σημαντικούς δημοσιογράφους, καταξιωμένους επαγγελματίες σχεδιασμού και έμπειρους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.

Η κριτική επιτροπή του A' Design Award αφιέρωσε μεγάλη προσοχή στην παρουσίαση και τις λεπτομέρειες κάθε έργου. Το ενδιαφέρον για το βραβείο σχεδιασμού ήταν παγκόσμιο, με υποψηφιότητες από όλους τους μεγάλους βιομηχανικούς τομείς και συμμετοχές από σημαντικό αριθμό χωρών.

Οι λάτρεις του καλού ντιζάιν και οι δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο προσκαλούνται εγκάρδια να αντλήσουν νέα έμπνευση σχεδιασμού και να ανακαλύψουν τις τελευταίες τάσεις στις τέχνες, την αρχιτεκτονική, το design και την τεχνολογία, επισκεπτόμενοι την έκθεση του νικητή του A' Design Award. Οι δημοσιογράφοι και οι λάτρεις του σχεδιασμού θα απολαύσουν επίσης τις συνεντεύξεις με βραβευμένους σχεδιαστές.

Τα αποτελέσματα του Α' Διαγωνισμού Σχεδίου ανακοινώνονται κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου, πρώτα στους βραβευθέντες. Η ανακοίνωση των δημοσίων αποτελεσμάτων έρχεται αργότερα στα μέσα Μαΐου.

Τα καλύτερα προϊόντα, έργα και υπηρεσίες παγκοσμίως που επιδεικνύουν ανώτερη σχεδίαση, τεχνολογία και δημιουργικότητα βραβεύονται με το A' Design Award. Το A' Design Award συμβολίζει την αριστεία στο σχεδιασμό και την καινοτομία.

Υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα διάκρισης βραβείων σχεδιασμού:

Platinum: Ο τίτλος Platinum A' Design Award απονέμεται σε απολύτως θαυμάσια εξαιρετικά καλά σχέδια παγκόσμιας κλάσης που επιδεικνύουν εξαιρετικά ανώτερες σχεδιαστικές ιδιότητες.

Χρυσός: Ο τίτλος Gold A' Design Award απονέμεται σε εξαιρετικά καλά σχέδια παγκόσμιας κλάσης που επιδεικνύουν εξαιρετικά ανώτερες σχεδιαστικές ιδιότητες.

Silver: Ο τίτλος Silver A' Design Award απονέμεται σε εξαιρετικά καλά σχέδια παγκόσμιας κλάσης που επιδεικνύουν ανώτερη αριστεία στο σχεδιασμό.

Χάλκινο: Ο τίτλος του Bronze A' Design Award δίνεται σε πολύ καλά σχέδια που επιδεικνύουν αριστεία στο σχεδιασμό.

Iron: Ο τίτλος Iron A' Design Award απονέμεται σε καλά σχέδια που επιδεικνύουν αριστεία στο σχεδιασμό.

Σχεδιαστές, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, στούντιο σχεδιασμού, αρχιτεκτονικά γραφεία, δημιουργικά γραφεία, μάρκες, εταιρείες και ιδρύματα από όλες τις χώρες καλούνται κάθε χρόνο να λάβουν μέρος στα βραβεία προτείνοντας τα καλύτερα έργα, έργα και προϊόντα τους για βραβεία.

Τα A' Design Awards απονέμονται σε ένα πολύ ευρύ φάσμα διαγωνιστικών κατηγοριών, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον πολλές υποκατηγορίες.

Οι κατηγορίες A' Design Award μπορούν να ομαδοποιηθούν σε πέντε υπερσύνολα:

Βραβείο Καλού Χωρικού Σχεδιασμού: Η κατηγορία του βραβείου χωροταξικού σχεδιασμού αναγνωρίζει τα καλά σχέδια στην αρχιτεκτονική, την εσωτερική διακόσμηση, τον αστικό σχεδιασμό και το σχεδιασμό τοπίου.

Βραβείο Καλού Βιομηχανικού Σχεδιασμού: Η κατηγορία βραβείων βιομηχανικού σχεδιασμού αναγνωρίζει τα καλά σχέδια στον σχεδιασμό προϊόντων, τη σχεδίαση επίπλων, τη σχεδίαση φωτιστικών, τη σχεδίαση συσκευών, τη σχεδίαση οχημάτων, τη σχεδίαση συσκευασίας και τη σχεδίαση μηχανημάτων.

Βραβείο Καλού Σχεδιασμού Επικοινωνίας: Η κατηγορία του βραβείου Communication Design αναγνωρίζει καλά σχέδια σε γραφικά, σχεδίαση αλληλεπίδρασης, σχεδιασμό παιχνιδιών, ψηφιακή τέχνη, εικονογράφηση, βίντεο, διαφήμιση και σχεδιασμό μάρκετινγκ.

Βραβείο Καλού Σχεδίου Μόδας: Η κατηγορία βραβείων σχεδίου μόδας αναγνωρίζει καλά σχέδια στον σχεδιασμό κοσμημάτων, στο σχέδιο αξεσουάρ μόδας, στο σχεδιασμό ρούχων, υποδημάτων και ενδυμάτων.

Βραβείο Καλού Σχεδιασμού Συστήματος: Η κατηγορία βραβείων σχεδίασης συστήματος αναγνωρίζει τα καλά σχέδια στον σχεδιασμό υπηρεσιών, τη στρατηγική σχεδιασμού, τον στρατηγικό σχεδιασμό, το σχεδιασμό επιχειρηματικών μοντέλων, την ποιότητα και την καινοτομία.

Οι επιλέξιμοι νικητές καλούνται να παρευρεθούν σε μια λαμπερή γκαλά βραδιά και απονομή βραβείων στην Ιταλία, όπου θα κληθούν να παρουσιαστούν για να γιορτάσουν την επιτυχία τους καθώς και να συλλέξουν τα τρόπαια, τα πιστοποιητικά βραβείων και τις επετηρίδες τους.

Τα βραβευμένα σχέδια εκτίθενται περαιτέρω σε μια διεθνή έκθεση σχεδιασμού στην Ιταλία. Στους επιλέξιμους νικητές του A' Design Award απονέμεται το πολυπόθητο A' Design Prize.

Το A' Design Prize περιλαμβάνει μια σειρά από υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, δημοσιότητας και αδειοδότησης που συμβάλλουν στη δημιουργία παγκόσμιας εκτίμησης και ευαισθητοποίησης για τα βραβευμένα καλά σχέδια.

Το A' Design Prize περιλαμβάνει την αδειοδότηση του λογότυπου A' Design Award Winner σε επιλέξιμους βραβευθέντες για να τους βοηθήσει να διαφοροποιήσουν τα καλά σχεδιαστικά προϊόντα, έργα και υπηρεσίες τους από άλλα προϊόντα, έργα και υπηρεσίες στην αγορά.

Το A' Design Prize περιλαμβάνει διεθνείς και πολύγλωσσες δημόσιες σχέσεις, υπηρεσίες διαφήμισης και προώθησης που βοηθούν τα βραβευμένα σχέδια να αποκτήσουν παγκόσμια προβολή, μάρκετινγκ και τοποθέτηση μέσων.

Το A' Design Award είναι μια ετήσια εκδήλωση σχεδιασμού. Οι συμμετοχές στην επόμενη έκδοση του A' Design Award and Competition είναι ήδη ανοιχτές. Το A' Design Award δέχεται συμμετοχές από όλες τις χώρες σε όλους τους κλάδους. Τα ενδιαφερόμενα μέρη είναι ευπρόσδεκτα να προτείνουν καλά σχέδια για εξέταση βραβείων στον ιστότοπο του A' Design Award.

Ο κατάλογος των σημερινών μελών της κριτικής επιτροπής, τα κριτήρια αξιολόγησης σχεδιασμού, οι προθεσμίες διαγωνισμού σχεδίου, οι φόρμες συμμετοχής στο διαγωνισμό σχεδίου και οι οδηγίες παρουσίασης συμμετοχής για βραβείο σχεδίου διατίθενται από τον ιστότοπο του A' Design Award.

Σχετικά με τα A' Design Awards

Το A' Design Award έχει φιλανθρωπικό στόχο να προωθήσει την κοινωνία με καλό design. Το A' Design Award στοχεύει στη δημιουργία ευαισθητοποίησης για τις καλές πρακτικές και αρχές σχεδιασμού παγκοσμίως, καθώς και να πυροδοτήσει και να επιβραβεύσει τη δημιουργικότητα, τις πρωτότυπες ιδέες και τη δημιουργία ιδεών σε όλους τους βιομηχανικούς τομείς.

Το A' Design Award στοχεύει να προωθήσει τα σύνορα της επιστήμης, του σχεδιασμού και της τεχνολογίας δημιουργώντας ισχυρά κίνητρα για δημιουργούς, καινοτόμους και επωνυμίες σε όλο τον κόσμο για να δημιουργήσουν ανώτερα προϊόντα και έργα που ωφελούν την κοινωνία.

Το A' Design Award ανυπομονεί να προωθήσει ανώτερα προϊόντα και έργα που προσφέρουν πρόσθετη αξία, αυξημένη χρησιμότητα, νέα λειτουργικότητα, βελτιωμένη αισθητική, εξαιρετική απόδοση, καλύτερη βιωσιμότητα και υψηλότερη απόδοση.

Το A' Design Award στοχεύει να αποτελέσει μια ισχυρή κινητήρια δύναμη για τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος με καλό design, και γι' αυτό το A' Design Prize περιλαμβάνει ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών για την προώθηση των βραβευμένων καλών σχεδίων.


See the winners of the A' Design Awards
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.