Results Announced

Home > Press > Results > Results Announced
A' International Design Award & Competition Announces 2022 Results


Sunt anunțați câștigătorii premiilor A' Design

Premiul internațional A' Design a anunțat cele mai bune design-uri ale anului în toate disciplinele de design.

A' Design Award (http://www.designaward.com), premiile internaționale de design care guvernează World Design Rankings, au anunțat rezultatele ultimei sale competiții de design.

A' Design Award a anunțat ca câștigători mii de design bune, produse bine concepute și proiecte inspiratoare. Design-urile premiate recent anunțate sunt publicate online pe lista câștigătorilor A' Design Award.

Înscrierile A' Design Award au fost evaluate cu atenție de un juriu cu influență internațională, care a reunit cadre universitare de seamă, jurnaliști influenți, profesioniști consacrați în design și antreprenori cu experiență din întreaga lume.

Juriul A' Design Award a acordat o mare atenție prezentării și detaliilor fiecărui proiect. Interesul pentru premiul de design a fost la nivel mondial, cu nominalizări din toate sectoarele industriale majore și intrări dintr-un număr semnificativ de țări.

Pasionații de design bun și jurnaliștii din întreaga lume sunt invitați cu căldură să obțină inspirație proaspătă pentru design și să descopere cele mai recente tendințe în artă, arhitectură, design și tehnologie vizitând vitrina câștigătorilor A' Design Award. Jurnaliştii şi pasionaţii de design se vor bucura de asemenea de interviurile cu designeri premiaţi.

Rezultatele Concursului A' Design sunt anunțate în fiecare an la mijlocul lunii aprilie, mai întâi pentru câștigătorii premiilor. Anunțul public al rezultatelor vine mai târziu, la mijlocul lunii mai.

Cele mai bune produse, proiecte și servicii din întreaga lume care demonstrează design, tehnologie și creativitate superioare sunt recompensate cu A' Design Award. A' Design Award simbolizează excelența în design și inovație.

Există cinci niveluri diferite de distincție a premiilor de design:

Platinum: Titlul Platinum A' Design Award este acordat unor design-uri absolut minunate, extrem de bune, de clasă mondială, care demonstrează calități de design extrem de superioare.

Aur: titlul Gold A' Design Award este acordat modelelor de clasă mondială extrem de bune care demonstrează calități de design extrem de superioare.

Argint: titlul Silver A' Design Award este acordat modelelor extrem de bune de clasă mondială care demonstrează o excelenţă superioară în design.

Bronz: titlul Bronze A' Design Award este acordat modelelor foarte bune care demonstrează excelența în design.

Iron: Titlul Iron A' Design Award este acordat modelelor bune care demonstrează excelența în design.

Designerii, artiștii, arhitecții, studiourile de design, birourile de arhitectură, agențiile de creație, mărcile, companiile și instituțiile din toate țările sunt chemați anual să ia parte la distincții prin nominalizarea celor mai bune lucrări, proiecte și produse pentru a fi luate în considerare.

Premiile A' Design sunt acordate într-o gamă foarte largă de categorii de competiție, care mai conține multe subcategorii.

Categoriile A' Design Award pot fi grupate în cinci superseturi:

Premiul pentru design spațial bun: categoria de premii pentru design spațial recunoaște proiectele bune în arhitectură, design interior, design urban și design peisagistic.

Premiul pentru design industrial bun: categoria de premii pentru design industrial recunoaște designurile bune în designul de produse, designul mobilierului, designul luminii, designul aparatelor, designul vehiculelor, designul ambalajelor și designul mașinilor.

Premiul pentru design bun de comunicare: categoria de premii pentru design de comunicare recunoaște designurile bune în design grafic, design de interacțiune, design de jocuri, artă digitală, ilustrație, videografie, publicitate și design de marketing.

Premiul pentru design de modă bun: categoria de premii pentru design vestimentar recunoaște modelele bune în designul de bijuterii, designul de accesorii de modă, îmbrăcămintea, încălțămintea și designul de îmbrăcăminte.

Premiul pentru design bun de sistem: categoria de premii pentru design de sistem recunoaște designurile bune în designul serviciilor, strategia de proiectare, designul strategic, designul modelului de afaceri, calitatea și inovația.

Câștigătorii de premii eligibili sunt invitați să participe la o seară de gală plină de farmec și la o ceremonie de premiere în Italia, unde vor fi chemați pe scenă pentru a sărbători succesul lor, precum și pentru a-și colecta trofeele, certificatele de premiere și anuarele.

Modelele premiate sunt expuse în continuare într-o expoziție internațională de design în Italia. Câștigătorii eligibili ai A' Design Award primesc râvnitul A' Design Prize.

Premiul A' Design include o serie de servicii de relații publice, publicitate și acordare de licențe pentru a ajuta la crearea unei aprecieri și a conștientizării globale pentru design-urile bune premiate.

Premiul A' Design include licențierea siglei câștigătorului A' Design Award pentru laureații eligibili, pentru a-i ajuta să-și diferențieze produsele, proiectele și serviciile bune de design de alte produse, proiecte și servicii de pe piață.

Premiul A' Design include relații publice internaționale și multilingve, publicitate și servicii de promovare pentru a ajuta modelele premiate să câștige expunere la nivel mondial, marketing și plasare media.

A' Design Award este un eveniment anual de design. Înscrierile la următoarea ediție a A' Design Award and Competition sunt deja deschise. Premiul A' Design acceptă înscrieri din toate țările din toate industriile. Părțile interesate sunt binevenite să nominalizeze modele bune pentru a fi luate în considerare pe site-ul A' Design Award.

Lista membrilor actuali ai juriului, criteriile de evaluare a designului, termenele limită pentru concursul de design, formularele de înscriere la concursul de design și liniile directoare de prezentare a înscrierii la premiul de design sunt disponibile pe site-ul web A' Design Award.

Despre A' Design Awards

A' Design Award are un obiectiv filantropic de a promova societatea cu un design bun. A' Design Award își propune să creeze conștientizarea bunelor practici și principii de design la nivel mondial, precum și să aprindă și să recompenseze creativitatea, ideile originale și generarea de concepte în toate sectoarele industriale.

Premiul A' Design are ca scop să împingă frontierele științei, designului și tehnologiei prin construirea de stimulente puternice pentru creatorii, inovatorii și mărcile din întreaga lume pentru a crea produse și proiecte superioare care să beneficieze societatea.

A' Design Award așteaptă cu nerăbdare să promoveze produse și proiecte superioare care oferă valoare suplimentară, utilitate sporită, funcționalitate nouă, estetică îmbunătățită, eficiență excepțională, durabilitate mai bună și performanță mai mare.

Premiul A' Design își propune să fie o forță motrice puternică pentru crearea unui viitor mai bun cu un design bun, și de aceea Premiul A' Design conține în special un număr mare de servicii pentru promovarea design-urilor bune premiate.


Vedeți câștigătorii premiilor A' Design
See other A' Design Award and Competition WinnersA' Design Award Presentation Submit Your Designs
 
design award logo

BENEFITS
THE DESIGN PRIZE
WINNERS SERVICES
PR CAMPAIGN
PRESS RELEASE
MEDIA CAMPAIGNS
AWARD TROPHY
AWARD CERTIFICATE
AWARD WINNER LOGO
PRIME DESIGN MARK
BUY & SELL DESIGN
DESIGN BUSINESS NETWORK
AWARD SUPPLEMENT

METHODOLOGY
DESIGN AWARD JURY
PRELIMINARY SCORE
VOTING SYSTEM
EVALUATION CRITERIA
METHODOLOGY
BENEFITS FOR WINNERS
PRIVACY POLICY
ELIGIBILITY
FEEDBACK
WINNERS' MANUAL
PROOF OF CREATION
WINNER KIT CONTENTS
FAIR JUDGING
AWARD YEARBOOK
AWARD GALA NIGHT
AWARD EXHIBITION

MAKING AN ENTRY
ENTRY INSTRUCTIONS
REGISTRATION
ALL CATEGORIES

FEES & DATES
FURTHER FEES POLICY
MAKING A PAYMENT
PAYMENT METHODS
DATES & FEES

TRENDS & REPORTS
DESIGN TRENDS
DESIGNER REPORTS
DESIGNER PROFILES
DESIGN INTERVIEWS

ABOUT
THE AWARD
AWARD IN NUMBERS
HOMEPAGE
AWARD WINNING DESIGNS
DESIGNER OF THE YEAR
MUSEUM OF DESIGN
PRIME CLUBS
SITEMAP
RESOURCE

RANKINGS
DESIGNER RANKINGS
WORLD DESIGN RANKINGS
DESIGN CLASSIFICATIONS
POPULAR DESIGNERS

CORPORATE
GET INVOLVED
SPONSOR AN AWARD
BENEFITS FOR SPONSORS

PRESS
DOWNLOADS
PRESS-KITS
PRESS PORTAL
LIST OF WINNERS
PUBLICATIONS
RANKINGS
CALL FOR ENTRIES
RESULTS ANNOUNCEMENT

CONTACT US
CONTACT US
GET SUPPORT

Good design deserves great recognition.
A' Design Award & Competition.